Asel_Asya2020 kendin indirmen gerekiyor ki telefonda olmus olsa da hesap acmadan bildirim gelmez. Lisedeyken bi arkadsin telefonuna indirmistik o an aktif kisilerle goruntulu konusabiliyorsun begenmediginde degistirebiliyorsun. Simdi yeni kzellikleri vs var mi bilmiyorum. Hos bir uygulama dgl yani🙄

Asel_Asya2020 ben anlam veremiyorum bi insan neden eşinin şifresini bilmez? En başta şüphe ederim bi bok yiyor hemde öyle böyle bir bok değil o yüzden şifresini saklıyor derim. Kaldı ki şifre olmayanlar bile yaptığında eşi şüphelenip anlıyor bişy karıştırdığını. Siz bu zamana kadar bişy demediniz mi neden saklıyosun diye sormadınız mı hiç? Uygulamayı görünce sadece bu kadar mı tepki verdiniz gerçekten? Bide sanane diyor kimse kusura bakmasın afedersin ama o telefonu müsait bi yerine sokarım onun 😠söyle anasına babasına yada kendi ailene yediği haltı 😠kolay kolay ağzımı bozmam o kadar sinirlendim ki ilk defa böyle yazıyorum

Asel_Asya2020 azar kötü bir uygulama erkekler ve kızlar kafa dağıtmak arkadaş bulmak için indiriliyor ekranı sola kaydırıp farklı şehir ülke vs tanımadığın insanlar çıkıyor karşına onlarla konuşuyorsun hediye vs toplanılıyor para karşılığında bende sildir elime çok kötü kadınlar giriyor diye biliyorum

sosyolog1kadin sormaz olur muyum sordum tabi ki de ama erkek arkadaşlarımla mesajlarım var vs vs dedi. Anasına babasına söyledim zaten şuan geve vardiyasında babası bekliyor bakalım haberleri var herşeyden

bayangamzelili zaten dün kesin ben gördükten sonra silmiştir o kendini aklamak için ki türlü türlü bahanelere girdi yok yüklü değil vs gibi. Teşekkür ederim sağolun

Asel_Asya2020 niye işin gücün yok onun mesajlarını mı okuyacaksın. Benim eşimin mesleği gereği 300 den fazla erkek var rehberinde whatsap gurupları var ben bakmıyorum küfürlü konuşan oluyor diye haber falan atıyorlar polis olduğu için. Bahaneye bak ne kadar saçma belki de arkadaşları sağlam ayak değil ne konuşuyorlar. İyi yapmışsın söylemekle inşallah kulağını çekerler bi dahakine dahada rezil et. Çocuğundan da utanmıyor

Angellove2010 şifresini açamam da parmak izini deneyeceğim bi ara. Geçenlerde denemiştim parmak izini kaldırmış açılmamıştı geri koymuştur belki deneyeceğim sonra yine