Yasak_elma Ask_hosmus Aynen o kanatlardan bendede vardı bebelerim olunca kırıldı gitti😏Ama hele çocukları bi büyüteyim (zaten biri büyüdü 5 yaşında)bak ozamn bana sen🤪🤪
Ask_hosmus bayangamzelili yangın merdiveni mi kız bari içeride yapsaydınız sizin ateşinizden millet merdiveni kullanırdı 😂
bayangamzelili Ask_hosmus ayyy rezillik güvenlik gelmişti eşimde yüzük vardı nişanlıyız konuşmak için sessiz yer arıyordum kusura bakmayın vs demişti polis çağırmadıklarına şükrediyorum ayyy birde kötğ olan şey en yakın polis merkezinde abim polisti 😁😁😁
Yasak_elma Ask_hosmus kız insan bide ıslakken kayıyo kocam bide beni banyodayken yerede bırakmak istemiyo ayakta görtürmeye çalısırken kucağında kayıp gidiyorum😂😂
Ask_hosmus Yasak_elma geçen seneden beri eşime söylediğim söz bu 😂 Bi hamileliğim bitsin yeniden doğcaz evliliğimiz evrim geçirecek diyorum adama 😂😂 eşim de diyo beni kandırma😂
Kbss Ask_hosmus onu bile istemiyorum o kadar yani çok da seviyoruz birbirimizi ilişkimiz da çok güzeldi ama 1ay önce söylediği şey beni kendinden uzaklaştırdı biraz
Yasak_elma Ask_hosmus gulmekten yapamadıkki😂eşim bazen hala ister banyoda yapmak ama ben istemiyorum güluyorum sekilden şekilden giriyoruz kaymayalım diye bide heryer sert kaygan zemin yatağında yapmak gibisi varmiya😅