• Cinsellik
  • 💋💋💋GÜNÜN CİNSELLİK SORULARI (1)💋💋💋

Ask_hosmus Eşim (o zaman sevgilim) o dönemlerde iş için ekstra master yaptı (işi karşıladı), çok iyi birşey ysbi ama haftada 1-2× 15:00-21:30 dersler vardı full-time öğrenci olmadığı için. Bende tatile gitmiştim 3 hafta görüşemedik. Tatil dönüşü sürpriz amaçlı yanına gittim ama tabi biz kendimizi kontrol edemedik 🤭 Üniversitenin öğrenciler için toplantı/ders çalışma odalari vardi orda yaptık 🤫😂

Ask_hosmus gulmekten yapamadıkki😂eşim bazen hala ister banyoda yapmak ama ben istemiyorum güluyorum sekilden şekilden giriyoruz kaymayalım diye bide heryer sert kaygan zemin yatağında yapmak gibisi varmiya😅

Ask_hosmus haha aynen 😂 benim böyle olmadık yerde yapma alışkanlığım var zaten, şuan çocuk olduğu için biraz daha zor tabi ama nerde olmadık yer varsa orda ben varım 🙈

Ask_hosmus
      1) saçma olurmu bilmiyorum ama banyo ve tekli koltukların başlıklarının üstünde
      2) absürt pozisyon yok herhalde ya olsa hatırlardım 😂
      3) ikimizde aynı gibiyiz ama eşim benden daha hevesli daha coşkulu ben daha sakin yavaş ilerleyen uzun süren bir ilişkiyi seviyorum ama eşim tam tersi daha sert ve hızlı olmayı seviyo 😂

Ask_hosmus Artık birinin evine gittimmi gittiğim evin koltuklarına farklı gözle bakacağım👀 😅Milletin koltuklarına bakış açım değişti kimbilir ne yaşanmışlıklar var bu koltukta diye.Ay bide gözümde canlanırsa🙈