• Cinsellik
  • 💋💋💋GÜNÜN CİNSELLİK SORULARI (1)💋💋💋

Ask_hosmus bir zamanlar böyle bebe falan yokken ateşli zamanlarımdi , yine alev topu olduğum bir gündü , eşimle balkonda şey etmiştik hemde gündüz vakti 😂 şimdi elimi kaldırmaya dermanım yok libido -1000′lerde 😂😂😂😂

taricat zaten çocuk, ev işi derken insanın dermanı kalmıyo ki yazık bizeee😂😂

Ask_hosmus evet benim ellerim yerde partnerimde ayaklarimdan tutuyor havaya kaldiriyor ayaklarimi cok sacma sapan bi pozisyondu 🤦🤦😂😂😂

Ask_hosmus ayyy rezillik güvenlik gelmişti eşimde yüzük vardı nişanlıyız konuşmak için sessiz yer arıyordum kusura bakmayın vs demişti polis çağırmadıklarına şükrediyorum ayyy birde kötğ olan şey en yakın polis merkezinde abim polisti 😁😁😁

Ask_hosmus
          1- bir binanın garajı annemler deniz babannesigil eltimgil ay daha çok varmış adam durmuyor ki yemek masasında bile alttan elleşiyor 🙄
          2- duvarda bacaklarım kocamın beline sarılıyken 🙈
          3- ikimizde çoşkuluyuz ama sanki ben bir tık fazlayım 😂

Ask_hosmus çok heycanlıydı ya arabayla biri gelirse korkusu 😂 tabi bebeden sonra durulduk da eşim askere gidince kudurdu yine değişik yerlerde yapalım diye hayal kuruyor 😂😂😂