• Cinsellik
  • 💋💋💋GÜNÜN CİNSELLİK SORULARI (1)💋💋💋

Ask_hosmus iyi oldu bu ya oh bee 🥳
1.havuz
2.bu konuda yeniliklere çok açık değiliz 3 tane pozisyon arasında gidip geliyoruz
3.ben daha çoskuluyum 💃

Ask_hosmus 1. Benim gozumde en sacma yer annemlerin banyosu .esimi durduramamistim😂😂

1. Aklıma gelmiyor
    2. Bizde degisiyor ya galiba bazen ben bazen eşim 😂

Uykulupingue eşim kendini çok kasıyordu çekiniyordu mesela öpüşmeyi sevmezdi vs ona kalsa ama yavaş yavaş salmaya başladı o çekingenliği atmaya başladı üstünden ve şuan öpüşmeyi de seviyor

Ask_hosmus 😄😄
      1-sanırım benim saçlarımın hep olay yaratması ve bi anda dur saçımı toplamam lazım demem😄😄
      2-banyoda malum olaylar yaşanırken bi anda ayakta ve baş aşağı oral yaperken buldum kendimi🤣 sanırım o ola bilir
      3- ikimizde 😍

Ask_hosmus Harikasın ya biraz forma kan gelsin buaralar formun üstüne ölü toprağı atılmis gibi herkes bi sıkıcı🤕😵 saçma sapan poslar dönuyor çoğu zaman biraz canlanalım ayol💃

Ask_hosmus Başliyorum
          1 Bizim kullanmadığımız boş bi odamız var yere çarşaf sererek yapmıştık orası🤭🤭
          2.Banyoda kucağına alarak ayakta yapmaya çalışmıstı esim çok gülmüstüm kaymıştım falan o esnada😂

1. genelde ben coşkulu oluyorum eşim coşkusunu içinde yaşayan biridir ama brn yüz ifadesinden aldığı nefesten anlıyorum🤪🤪