M_agayeva baci atdim axi axwam sonra gece 4nun yarsi olardi durdum dediyin kimi walvarin asilqanini atdim yere ayagini doladim ipe balkonu bir az dagutdim girdim eve ama de bir azda olsa kulek variydi yox 😡ama indi azda olsa bawliyib yalannan deyiremki,axwam bir kulek esirdi sesi goturmuwdu birde deyecemki,menimde guya alt paltarim ucub guyada gorek heyacanliyam hemde coox

Sabahinız xeyir qizlar necesiz neynirsiz ne var ne yox ? Qilzar rayona gedecem bu yaxinda evimize birde anam gile parça istiyirem ozume yupka tikmey çün ancaq parça almaqa aparan yoxdu 🤦‍♀️🤦‍♀️

Ayteh baci ozun bacarirsan tikmeyi?yoldashin yada qayninla gede bilersen yada burda qohumun falan yoxhdumu?

Elba yoldasimla seher cixir axsam gelir baci men qaynimla salam sagol dan başqa bir unsiyetim yoxdu hem biz dindariq bizim ucun qaynimiz namehrem sayilir namehrem biriyle bir yere getmeyimiz duzgun deyil bacican . He baci tike bilirem oz yupkalarimi ozum tikirem koftada tike bilirek koynekde tike bilirem donda hetta gecelik bele tikmişliyim var ozume😂🤭🤭 burda yoldasimin dayisi yoldaşi var onla icaze verseydi seher gederdim 😢🙄 Axşam yalvar yaxar gorum razi olacaq

Ayteh baci bele bir qabliyetin varsa niye mesgul olmursan?yaxshi pesedi.he baci yoldahsindami dindardi?yeni ozun kimidi?

Ayteh sabhin xeyir bacim ElhemdulilAh sen necesen baci?

Ayteh cox qewengdi ee baci mawAllAh bacarirsan halaldi 👍🏻

Ayteh duzdu baci namehrem sayilir inweAllAh icaze verer dediyin xaninla gedersen inweAllAh 🤲🏻🤲🏻Superdi ikiside qewengdi ee

Elba he baci yoldaaimda dindardi eger meselen yoldasim dindar olmasa deyer ki qarsasimla niye danismirsan😂😂 kecen defe atam deyir ki qaynina dene ki atam deyil sagolsun bizi masinla apardi deyirem ata Tehrana deyerem o deyer menim unsiyetim yoxdu dediki he yaxsi eliyirsen ana 😀😀🤭

Arzum94 hamd olshn bacim yaxsiham atam demis turp kimi birce parça ala bilsem lap yaxsi olacam

Arzum94 can baci anam bacarandi anamdan mene kecib axrinci defe 7 8 ay evvel bir dene yupka almisam men parca alib tikmeyi xoşluyuram hazir yupqa aldigim yadima gelmir

Arzum94 hee baci allab agzindan esitsin axsam gerek bir teher razi salam birden qefleten deyire isden gelib deyirki sabah rayona gedirik men de qaliram ele o gun demisem ki 2 gun qabaqcadan de gedende heleki bir ses cixmiyib

Ayteh mawAllAh ne gozel heyif deyilmi ozun tikesen istediyin kimi👍🏻👍🏻Aferin kiz sana

Ayteh inweAllAh qoyar kiwiler eledide ya yigib hazirlaw cixirig deyirler bir defe yoldawim iwdedi qohumlarida bizdedi bizde bir yemek hazirliyirigki,yeyib getsinler birden yigaki,hazirlawin 20deq catiram bizde gedirik deli oldugki,ne daniwirsan nece bu qeder iw inan qaca qaca hazirlawmiwdig hele yadimdadi xalasi qizinada qardawi demiwdi yazigda xemirini goturub gelmiwdi rayona apardi xemir acidi wiwdi basdig elimizden onun bulkusu bir pis cixdi dehwet 😂😂ona gore kiwiler hazira nazirdi bilmirem hazirlawmag lazimdi

Revane hervaxtin xeyir baci meden bowdu yegin 😂😂😂waka baci eseblewende yeyenlerden deyilsen??