Ayteh baci duz deyirsen birdefe kecen qibqldizimgilde qaldim 1hefte baldizim qazani yandirdi ona komek eledim yudug qaynanasi hecne deyen deyil anasina dedim qayitdiki,yazig qizim gor nece olub nece defe yag biwirende yanib qaynanasi bir kelmede demiyib menimki,olsa meni oldurerdu ona gore anama deyirem gelinini menim kimi iste istiyirki,gelinimizde anami istiyir deyirem bax mene nese olanda yazig gelir oda kiminse qizidi deyir cox istiyirem ama bizim qaynanam munasibetimiz alinmir cetin alina aramizda soyuglug varki,hec vaxt duzelmiyecek cunki,anamin yollarda derden yixilib xestexanalara qaldirilmagini men bilirem kasib adam evinde hazirlig gorum meni gozlediyini men bilirem menim anami gormeyimde ora getmeyimde qaynanamin bir sozune baxar ama o herdefesinde ara vurur bunu men bagiwlamiram duam AllAhda bagiwlamasin o herweye eledi bir insan yemeye daniwa ne gozluyursenki men sadece yaniram bezen bele olmamaliydi ne ailem nede men bele alcalmamaliydig bir kuceden tapilan eskiye gore kuceden tapib qaynanam onu onun qeder deyerim yoxdu 10gundu belke o eskini nece gizledirem ne stres cekirem AllAh bilir men AllAha hevale etmiwem