Nasibacva Arzum94 onu mene deyin. Qarın üste yatıram. Yazıq uşaq qalır orda sıxıla sıxıla. Men fırlanan kimi yoldawım meni cevirir
Arzum94 Nasibacva can baci men sehere kimi ele ayig yatiram hamile olannan qarin ustde yatdigim yadima duwmur yatmiyin qarnin cixib baci?
Arzum94 Nasibacva birde bu hefte elece aciram yeyirem dururam ac oldugumu hiss edirem sanki,yediyim qarnima getmir belke hardansa tokulur 😂
Arzum94 Nasibacva yegin baci evvel seher yemirdim hele seher retki olardiki,yeyerdim indi seher acilmamiw sanki,hecne yememiwem medem uzulur bunuda bu yawima kimi ilk defedi yawiyiram
Nasibacva Arzum94 he bacı cıxıb. Amma onu mene nece nefer dediki senin qarnın elede boyuk olmuyacaq hundursen gobek hissen uzundu. 4ayımdayam ele cıxıbki coxki yemek yeyersen qarnın şişer ee bax ele birweydi.
Nasibacva NigarJan boooyy 🤣🤣 onu mene deda boy 1.75 🤣🤣🤣 qorxma men kokelsemde qorxum yoxdu. Derman var onu içecem birde çay var. Adam aya 4-8 kilo gedir.)))
NigarJan Arzum94 birde dunen sidiyi saxliyanda garinda sanci olur hele sabci olmussu amma saxlamamisdim
NigarJan Nasibacva bizde burda giz var 9 ayligdi boyu hundurdu arig galib garnida oturanda gorsenmir😂😂
Arzum94 Nasibacva can mawAllAh he uzun boylara ele deyirler ama aybawi vaxti qarin wiwire deyir o insanlarda qarin tez cixir mendede 13den sonra hamile qarni oldu indi iceri salmagda olmur cole cixarmagda bunun icin dua etmirdim oyy 😂🤲🏻🥰
NigarJan Nasibacva men herseyden iyrenirem 2 ay gustugum ucun iyrenmetim kecmiyib evvel siriniyat yüyen idimki😂😂😂
Arzum94 Nasibacva he vallah menim hele restaranda olardim zakaz vererdim 😂😂😂yada deyirem gor biri qonag cagirir deyir bu qiz hamiledi yoldawim ele gulur deyirem biwirib yemekden bezdim biwirsinler yeyim istiyirem 😂😂