Ayteh Salam Aleykum bacim necesen?oxudum yazdiglarini ilk once haqqim varsa halalin olsun baci eslinde duz deyirsen insanin pisixologiyasi pozulur bir iki AllAh uzag elesin ucuncu yipranir mende ucuncu hamileliyimdi her an bir wey olacaq deye qorxurdum cunki, onun illen elaqesi yoxdu adam uwag istiyende ve hamile qalanda cox umudlenir inweAllAh bacim ucuncu hamileliyin rahat ve axracan olar qorxunu cox yaxwi bawa duwurem baci hekime geldikde qragdan deyirler ama sen guvenirsense deyiwme cox hekime getmiwem sadece ikisine guvenmiwem biri Sebine Mirzeyeva duzdu axirda sen hec vaxt hamile qalmiyassan qalsanda boyumeden herdefe telef olacaq demiwdi wukur indi 6ci ayima girirem birde indi getdiyim hekim onnan coxraziyam ikinci uwagimin ele olmaginida hekimnen bilirem cunki,yazdigi dermana hamileye olmaz yazisina baxmayarag mene herwey yazirlar ic deyirem ic indiki,hekimim goren onlarin necesinin uwagin telef olmagnan elaqesi ola biler demiwdi men ilk vaxtdan istemirdim o hekimi qaynanam tapmiwdi mecbur gedirdim ama sen deyiwme inanirsan guvenirsense deyiwme