Arzum94 Nasibacva can mawAllAh he uzun boylara ele deyirler ama aybawi vaxti qarin wiwire deyir o insanlarda qarin tez cixir mendede 13den sonra hamile qarni oldu indi iceri salmagda olmur cole cixarmagda bunun icin dua etmirdim oyy 😂🤲🏻🥰
Arzum94 Nasibacva he vallah menim hele restaranda olardim zakaz vererdim 😂😂😂yada deyirem gor biri qonag cagirir deyir bu qiz hamiledi yoldawim ele gulur deyirem biwirib yemekden bezdim biwirsinler yeyim istiyirem 😂😂
Arzum94 NigarJan can baci herden qarnimi oynadiram uwag beyenmir bagirsagima bir basir guuur eliyir deyirem deyir az el cek qoy uzanimda bir rahat vermedine burda 😂😂
Elba Ayteh baci coxh vaxd 30 gunen bir oluram ele olur ama 31,32 de olur.6 gun oluram 7 ci gun temize cixiram
Elba Ayteh aybasim 14 olacaq fevralin ona gore istirem onan sora alim mumkun olsa 14 nen sora getirde bilersen mene?
Elba NigarJan salam qizlar necesiz?inanki yerimden qalxanan hele otrmamisham bayaqda girdim gordum @Ayteh yazib tez ona yazib cixhdim hamileler necesiz?
Arzum94 Elba Salam Aleykum bacim can AllAh komeyin olsun inweAllAh yorulmuyasan yaxwiligdi wukur sen yaxwi ol bacim