Nasibacva NigarJan boooyy 🤣🤣 onu mene deda boy 1.75 🤣🤣🤣 qorxma men kokelsemde qorxum yoxdu. Derman var onu içecem birde çay var. Adam aya 4-8 kilo gedir.)))
NigarJan Arzum94 birde dunen sidiyi saxliyanda garinda sanci olur hele sabci olmussu amma saxlamamisdim
NigarJan Nasibacva bizde burda giz var 9 ayligdi boyu hundurdu arig galib garnida oturanda gorsenmir😂😂
NigarJan Nasibacva men herseyden iyrenirem 2 ay gustugum ucun iyrenmetim kecmiyib evvel siriniyat yüyen idimki😂😂😂
Arzum94 Nasibacva he vallah menim hele restaranda olardim zakaz vererdim 😂😂😂yada deyirem gor biri qonag cagirir deyir bu qiz hamiledi yoldawim ele gulur deyirem biwirib yemekden bezdim biwirsinler yeyim istiyirem 😂😂
Arzum94 Nasibacva can mawAllAh he uzun boylara ele deyirler ama aybawi vaxti qarin wiwire deyir o insanlarda qarin tez cixir mendede 13den sonra hamile qarni oldu indi iceri salmagda olmur cole cixarmagda bunun icin dua etmirdim oyy 😂🤲🏻🥰
Arzum94 NigarJan can baci herden qarnimi oynadiram uwag beyenmir bagirsagima bir basir guuur eliyir deyirem deyir az el cek qoy uzanimda bir rahat vermedine burda 😂😂
Elba Ayteh baci coxh vaxd 30 gunen bir oluram ele olur ama 31,32 de olur.6 gun oluram 7 ci gun temize cixiram
Elba Ayteh aybasim 14 olacaq fevralin ona gore istirem onan sora alim mumkun olsa 14 nen sora getirde bilersen mene?