Freedom baci menim qaynanam falan etli budlu heveskaridi.ona gore deyir kokel.yoldashimada olar piskolojik tesir edirler.ama abort olanan sora dehset pis gune dushmushdum.birde qizlar adam evlenenden sora sumukleri irilenir men kisilerdede qadinlardada hiss edirem onu.menim bacilarimda ele idi coxh arig idiler ama indi qapidan kecmirler bizde genetikdi bu yeni hiss ediremki men 1,2 doganan sora ele olacaam

NigarJan istiyirem bir defe olub inkisafdan qalib mualiece aliram ama problemim yoxhdu

Elba men kokelmeyde istirem kokelmemeyde baci men biraz burcudub yeriyenem😂😂kokelsem bilirem yoldashim gunumu qara edecey uzun kifta gey menimde Hovselem catmir uzun geymeye ona gore kararsizim😂😂

Freedom janimmm sen nie imenno turkiyeden kolaska istirsen sederey doludu😂😂😂😂 duzdu mende istediylerim 2000mindi

Freedom baci bizdede😂😂men bir damci kokelim qarnim cixir.bacilarim anamda eledi.genetikdi bizde.men istirem qollarim falan kokelsin kokelende bir yana verirem bir qarina😂😂

Freedom 1.70 di menim yoldashim ama iri gorunur ele coxh kok deyio baci menim yoldashim idmana getmey istiyire qoymuram her defe qirgin saliram yaziq gede bilmir.😂😂

Freedom he yoldashimda istemir men salvar falan geyinim ama ozumu men yupkada falan apara bilmirem hec vaxd geyinmemishem
        DIye bele toya zada don falan heye ama bele adi gunlerde yoxhda

Arzum94 he baci men coxh icimde dushnenem her sheyi.indi baci dunen gunorta dedim qaynanamin mene davranishin yoldashim gelende deyecemde axsham dedim yoxhe demiyim onsuz anasi ile arasi deyib istemirem birazda men ateshliyim.ama onlar olsa indi coxhdan demishdiler yoldashimda axsham gelende deyir sene nece davraniblar dedim
        HEmisheki kimi yaxshi davraniblar.niye men goresen basqa gelinler kimi ola bilmirem ozume ele aciqim tuturki

Arzum94 baci men uje 3 defedi nigara deyirem ama biliremki yadinan cixir ona gore deyirem guya ne var burda😂😂

Arzum94 he baci neyniek duzdu men sene baxib shukur edirem cunki sen yashadigini 100 de birni yashamamisham men.mende aybasi donemindeyem biraz hesas olmusham yoxhsa bele vecime olmur ozume soz veriremki gulecem danshacam.mahini zad oxuyuram partdiyr qaynanam😂😂😂