Ayteh wukur bacim teki yaxwi ol inweAllAh lap tez kecer 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰

Qizlar deyirem belke testleri burdan 2 3 qiza satim hele mualice alacam onsuz ?

Yix baci öyrenmemişem amma qoy baxim internetde varmi

Elba gaynanam oz obiri gelinen yola getmir😂😂 hec gohumlariyla sadece acig deim men men onnan kuceye cixmaga ozume yarasdirmiram mamam mene rahatdi men hemise demisem ki hara getsem mamanan gedecem

Ayteh bacim alinirsa sat lap sonra zakaz verersen ama ele bil demiwdin cox gozlemek istemirem

Arzum94 mende tutmusam 😂😂 kassa yahsi pul yigmisam sadecem men gaynama dedimki kravati siz kolaskani mama emeliyat ozumuz yigmag lazimdi mutleg

Elba baci deyesen olur poçtun qapisinda index olure eyer bilmirsizse size yaxin olan poçta yaxinlasin icerde bir işciden poçtun indeksin sorusun deyecek mende yaxinimizdaki poçta gedib sizin poçtun indeksini yazib verecem ora gonderecekler birde siz qalan deyir adi ele tekce muşviqdi ? Meselen bizde 20 yanvar sizde muşviq ?

Arzum94 yoxsa buna demesen hele fikirlesirki menim maman elemelidi size hele seyler deyerem😂😂😂😂 olersiz men yoldasimi sevmeseydim men bulara gelmezdim 😂😂 tessevur edinki papam cehizdere pul vermisdi men de alirdim mene dediki sene gizil almaga pul catmir beke sen mene borca veresen dedim az get bankdan er arvad gorurun getdi goturdu biyabrclig

Arzum94 hee baci bu çibandan da sonra deyirem orqanizmam çox zeyifdi birazca guclene ozume qulluq eliyem biraz vitamin zad icem

Elba sixintidan partdiyiram bugun hecneye hevesim yoxdu ozumu narahat hiss eliyirem nastrena 0 😒😒😒

Arzum94 hecne baci mende ele evde deshet soyuqdu hec olmaya ataplenalari yandirirsiz?

Qizlar ayin 14 15 den sonra bir muddet girmesem narahat olmuyun tezden yene qayidacam @Elba nı gozluyum Hamiledirse ne gozel .Deyilse gorek nece test ona gondere bilerem