Arzum94 yox baci deyirem uşaq fikrinnen biraz yene qacim buralarda meqaleler oxuyuram qaza gelirem 😂😂 zarafat bir yana o qeder çixmazdayam bacı inan ki fikrim her deqiqe deyisen bir insan deyilem de ancaq bu meselede inanirsan her gun bir qerar verirem oda neden ileri gwlir cox sey oxuyuram olumlu seyler goren kimi qaza gelirem olumsuz sey oxuyan kimide deyirem telesme hem istiyirem tez olsun cox gozlemiyim hamilelik ucun sonra deyirem özüme bes axi sebirsizlik edirsen Allaha aciq geder filan 😞 demirem a ki niye bele olur falan Allab qorusun yox sadec bu 3 cu biraz meni qorxudur oda canimdan qorxmuram sadece bax baci anam deyir 6 7 ay gozde qaynanamda deyir hami deyir mualice al hekimini deyiş hekimimi deyişmek istemirem cunki ona guvenirem +onu dogurdan çox istiyirem bir yaxinim kimi sonra herkes hekim deyir men bilirem menim yaxşliqim uçun deyirler onu derk edirem qorxdugum nedi baci ? Men qorxuram ki eyer 5 6 aydan tez hamile qalsam Allah qorusun olarda birden yene nese olsa hami meni suçlayacaq hecneden qarantili deyilikde bunu en gozel sen hami deyecek baci ki ne olmusdu gozleyerdilerda
Deyecekler hekimini deyişmedi qulaq asmadi bize bu seylere meruz qalan en cox menem mene deyilir yoldasima mende bele seyleri deyen deyilem menim ucun 5 6 ay baci o qeder uzun gelir ki o inan bir 5 6 ay gozledim gördum ki nece vaxt keçmir gozleyende indi qorxuram hekimi deyişmek istemirem cunki men savadsiz qiz deyilem o qeder arasdiriram oxuyuram butun turk hekimlerin etdiyi kimi mualice edir olar kimi danisir olar kimi savatlidi ancaq yene olsa Allah qorsun onda inanki mene en boyuk travma o olacaq hami meni suçlayacaq qaynanam anam atam bele cunki hami hekimnen gorur indi sen de mene men neyniyim natavan heçkimle danişa bilmirem tekem burda yoldasima deye bilmirem onuda üzmek istemirem pozitiv insanam duzdu ancaq men baci inanki ozume telef olan usaqlari dusuneceyime insanlin pisxaloji tesirlerini duşunurem çunki bizde beledi dunya beledi daha doğrusu men yene demirem pis olacaq yene ele olacaq yox Allahin komeyi ile olmaz amma axi qarantili deyilik bu hekim olmasin o hekim olsun kim qaranti verecek ? Ilk hamilelikdede herkes deyiş dedi hekimin sehfi olmadigi halda sırf bu gelin soze baxmir demesinler boyuk sozu sagmir demesin ler deye hekimi deyişdim indiki obirinden daha da yaxsidi men durduq yere niye axi deyişim icimde şuphe olsa deşerem o hekkmden suyum gelmir yemeyim gelmir amma yox baci nebilim agladim rahattaşdim 😞😔 anliyirsan inanki bulari heçkimle boluşe bilmirem ureyim partliyir bir yaxin dostum var oda hamiledi başi ozune qarisib .biraz uzun oldu halal et baci