Arzum94 yox baci deyirem uşaq fikrinnen biraz yene qacim buralarda meqaleler oxuyuram qaza gelirem 😂😂 zarafat bir yana o qeder çixmazdayam bacı inan ki fikrim her deqiqe deyisen bir insan deyilem de ancaq bu meselede inanirsan her gun bir qerar verirem oda neden ileri gwlir cox sey oxuyuram olumlu seyler goren kimi qaza gelirem olumsuz sey oxuyan kimide deyirem telesme hem istiyirem tez olsun cox gozlemiyim hamilelik ucun sonra deyirem özüme bes axi sebirsizlik edirsen Allaha aciq geder filan 😞 demirem a ki niye bele olur falan Allab qorusun yox sadec bu 3 cu biraz meni qorxudur oda canimdan qorxmuram sadece bax baci anam deyir 6 7 ay gozde qaynanamda deyir hami deyir mualice al hekimini deyiş hekimimi deyişmek istemirem cunki ona guvenirem +onu dogurdan çox istiyirem bir yaxinim kimi sonra herkes hekim deyir men bilirem menim yaxşliqim uçun deyirler onu derk edirem qorxdugum nedi baci ? Men qorxuram ki eyer 5 6 aydan tez hamile qalsam Allah qorusun olarda birden yene nese olsa hami meni suçlayacaq hecneden qarantili deyilikde bunu en gozel sen hami deyecek baci ki ne olmusdu gozleyerdilerda
Deyecekler hekimini deyişmedi qulaq asmadi bize bu seylere meruz qalan en cox menem mene deyilir yoldasima mende bele seyleri deyen deyilem menim ucun 5 6 ay baci o qeder uzun gelir ki o inan bir 5 6 ay gozledim gördum ki nece vaxt keçmir gozleyende indi qorxuram hekimi deyişmek istemirem cunki men savadsiz qiz deyilem o qeder arasdiriram oxuyuram butun turk hekimlerin etdiyi kimi mualice edir olar kimi danisir olar kimi savatlidi ancaq yene olsa Allah qorsun onda inanki mene en boyuk travma o olacaq hami meni suçlayacaq qaynanam anam atam bele cunki hami hekimnen gorur indi sen de mene men neyniyim natavan heçkimle danişa bilmirem tekem burda yoldasima deye bilmirem onuda üzmek istemirem pozitiv insanam duzdu ancaq men baci inanki ozume telef olan usaqlari dusuneceyime insanlin pisxaloji tesirlerini duşunurem çunki bizde beledi dunya beledi daha doğrusu men yene demirem pis olacaq yene ele olacaq yox Allahin komeyi ile olmaz amma axi qarantili deyilik bu hekim olmasin o hekim olsun kim qaranti verecek ? Ilk hamilelikdede herkes deyiş dedi hekimin sehfi olmadigi halda sırf bu gelin soze baxmir demesinler boyuk sozu sagmir demesin ler deye hekimi deyişdim indiki obirinden daha da yaxsidi men durduq yere niye axi deyişim icimde şuphe olsa deşerem o hekkmden suyum gelmir yemeyim gelmir amma yox baci nebilim agladim rahattaşdim 😞😔 anliyirsan inanki bulari heçkimle boluşe bilmirem ureyim partliyir bir yaxin dostum var oda hamiledi başi ozune qarisib .biraz uzun oldu halal et baci
🌼🌼sağlık
He baci deyendeki de yaxsi hekimde hamideyir neter yaxsi hekimdiki usaq telef oldu 🤦♀️ usaqi yaşadanda oldurende Allahdi o usaqa olunan sehf mudaxile olsaydi sehf derman olsaydi veya sehf iyne olsaydi deyerdim hekimin mehsuliyetsizliyi ucbatindan di ancaq axi men o dermanlarin hamisini oxumusam hamileler ucun idi 🤦♀️ ah baci bunu yoldaşima da deyecem hekime getmemiş
Ayteh Salam Aleykum bacim necesen?oxudum yazdiglarini ilk once haqqim varsa halalin olsun baci eslinde duz deyirsen insanin pisixologiyasi pozulur bir iki AllAh uzag elesin ucuncu yipranir mende ucuncu hamileliyimdi her an bir wey olacaq deye qorxurdum cunki, onun illen elaqesi yoxdu adam uwag istiyende ve hamile qalanda cox umudlenir inweAllAh bacim ucuncu hamileliyin rahat ve axracan olar qorxunu cox yaxwi bawa duwurem baci hekime geldikde qragdan deyirler ama sen guvenirsense deyiwme cox hekime getmiwem sadece ikisine guvenmiwem biri Sebine Mirzeyeva duzdu axirda sen hec vaxt hamile qalmiyassan qalsanda boyumeden herdefe telef olacaq demiwdi wukur indi 6ci ayima girirem birde indi getdiyim hekim onnan coxraziyam ikinci uwagimin ele olmaginida hekimnen bilirem cunki,yazdigi dermana hamileye olmaz yazisina baxmayarag mene herwey yazirlar ic deyirem ic indiki,hekimim goren onlarin necesinin uwagin telef olmagnan elaqesi ola biler demiwdi men ilk vaxtdan istemirdim o hekimi qaynanam tapmiwdi mecbur gedirdim ama sen deyiwme inanirsan guvenirsense deyiwme
Ayteh cunki,hekime gedende gerek o,hekime inanasan inansan mualice iwe yariyar inweAllAh haqqinda xeyirlisi olsun bacim uwag ustemeyivide qorxuvuda cox yaxwi bawa duwurem ama AllAh bize bunu meslehet gorur qaldira bilmeyeceyimiz yuku vermez bunu senin bildiyivi bilirem qiragdakilar istediklwrinnen deyir ama bezi prablemide bawa duwmur inweAllAh senin qan laxtalanman hell olsaydi rahat olardi wukur mende yaxwi geldi geldi cox yox iki faiz falan qalxdi tromba Acc icirem 100m sende artigdiki,iyne meslehet gorulur oda en vacibdi uwagin qalmasi ucun inweAllAh o derdine derman AllAh versin bacim inweAllAh yaxwi olar herwey inweAllAh nece istiyirsen qoy beyninde sakit olsun yaxwi mualicevi ol sonra qizlar hamileyem bebiwimde cox cox yaxwidi mesajini yazarsan bize inweAllAh 🤲🏻🥰🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Salam Aleykum qizlar sabhiniz xeyir gununuz xow kecsin inweAllAh 🤲🏻🥰ilk qarimizda yagdi wukur azda olsa yere oturdu ❄️❄️❄️⛄️☃️Ag gorende her terefi inanmadimeee axirki,qar yagdi
Freedom baci men mecburda olsa ishe gonderecem.bir nov evli oldugunu anlasinlar diye😂😂cunki yoldashim uzul taxmir ishine gore berberdi axi narahat olur eslinde mende hem sevgililer gunu hemde evli oldugunu anlasinlar diye.cunki heqiqeten coxh qisqaniram hemde baci yaninada indi bilmirsen usaqlari analari xalalari aparir coxh vaxd berbere ona gore😂😂😂yoldahsimdan arxayinam arxayin olmasam men bu qisqancliqla yasiya bilmezdim
@Arzum94 salam necesen?
Sen demisdin mende lekelenme oldu sonra aybaşı oldum. Mende de hele oldu lekelenmeden 4 gün sonra aybaşı oldum😔😢. Bunun sebebi ne idi ki bilmirsen? Men ne etsem hamile qalaram? Sence problem nedi? Soğan kürü ne üçündü? Mende indiye kimi heç vaxt düzensiz adet olmuyum hemişe vaxtı vaxtında olmuşam. Çox çaresizem. Bütün nastrenyam pozulub. 😣
Sonia bacican pis olma ilk önce guclu ol sonra biraz danişaq senle neçe ildi evlisen ? 1 ci usaqi istiyirsen ?duşuyun olub heç ? Hamilelik yasamısan heç ? Soğan suyunu 15 gun icirsen gunde 2 defe cox asandi su birde sogan ancaq neqeder sogana ne qeder su onu @Arzum deyer qaldiki bax hamile qalmaq ucun cox usullar var özünü uzme men 6 ay olmadi matkami çekdirdiyim ay hamile qaldim tezelikle abort olmusam yene çekecem matkami belke matkan sallanmiş ola biler onu çekdir ilk once mutleq menim baldizim gelinbacimda hamile qalmirdi çekdirdib hamile qaldilar basqa tanidigim çox insan he ondan sonra soğani et sonra mene de gorum neçe gunde bir ay başi olursan ?