Qizlar agliniza ehtiyacim var yoldawimnan krem falan almaga getmiwdik dalawdig geldik onun etdiyi hormetsizliye gore birde senle cixmiyacam dedim onunda xetrine deydi davay bunnan sonra men cixmiyacam dedi sennen kus qayitdig ama mence mene haq veressiz

• Elba bunu yanıtladı.

Revane ay qiz delisen sen?kime gore neye gore?baci ele bezmisen get ananin evine ne lazimdi gunah edirsen vallah ele sheyi aglinan cixar bu mesaji gorursense bize yaz heqiqeten narahat oluram sene gore tek senle yoxh burdaki coxh qizla gormesem bele gonul bagim var uje ezizim kimi bilirem hec yaxinlarima demediylerimi bura yazib ureyimi boshaltmisham,InsAllahki yaxshisan goren kimi mutleq yaz

Arzum94 balan meni cox incidir bacı. Boguluran dehwet. Sancılarımda olur. Birde guclu qawınma göyneme olur mende hekime dedim şam, maz yazıbdı. Klizma kimide wey yazdı onuda içe vurmaq lazımdı. dişimde oz ozune birdefe qırılmıwdı hamilelikden evvel nese araya iş düşdü gede bilmedik hekimi indi hemin yer çirk edib agzıma pis dad gelir. Ölürem hergun.

Revana goren kimi yaz bize xaiş edirem narahat oluruq noldu yene ne etdiler ?

Ne olub Revaneye? Ne üstünde olubdu? Mesajları göre bilmirem. Ölüm hecneye care deyil. Deli olma!

Ayteh baci mende narahatam heqii o hesasdi hemde deli dolu

Nasibacva caaan baci sen emellice hamilelik yawiyirsan hamilelik diw agrisi falan hamelelikde olur mende gozluyurdum olsun ama wukur mende olmadi baci sanci belke tonus var bacim yegin gobelek var baci mendede cixmiwdi ama ele qawintim falan yoxuydu deye hecne yazmadi baci qizim sene neler edir bele caaan

Ayteh baci siz yoxh idiz men onu evoendiyi gunen burda yazilarini gorurem iradesi zeyifdi insAllahki hee shey yaxshdii coxh narahatam onan

Elba butun eseblerimi pozdu ilk defedi mene nese almiwdi onuda atdi balkonnan yere okuzdu niye indi anasina demiwem deye

Revane baci ne asani delisen kime gore kimdilerki onlar olesen ay qiz ozune ailene yazigin gelsin besdi dur yig atana get canin rahat olacaq onnan sonra

Revane Revane sen Namaza bawlamisan sen uje bele weylerin nece gunah oldugunu bilmelisen o hansi zamaneye aiddiki,kefennen cixasan delisen qoy kefeni seni istemiyib wer atanlar geyinsin

Ayteh deme baci men dedim Revane erine ozun de menim kimi susma gor indi nece doldurublarsa uzur iste deyir beledi getde Revane inweAllAh hecne olmaz bu qiz uwagdi ee ona yaniram kimseye gore canina qiymaga deymez vallah

Ayteh insandilarsa apararlar inweAllAh off bawim agriyir goresen nece oldu qizlar menim telim yoxdu biriniz Reviwin nomunu alin bele olanda yigaq deli edecek bu qiz bizi off goren necedi

Revane hec bi kisi buna deymir bosan get heyativi yasa heckesdende uzr isteme seher vesderivi yig get eve seni allah yaradib gunah isletme hec bir ere gore ozunu oldurmeye deymeZ heyat gozeldi

Ayteh baci yoldawim mewq elemeye duwmuwdu guya bayag girib otaga geldi uzur istiyerem uzanmiwdim qucagladi cibinnen cixartdi atib duz bina tikirler bagliyiblar onun heyetine gedib deyib iwaglar evde etir krem atib birdene baxim girib axtarib tapib etride deyir kremd gore utandim deye dedim sagolsun hemin adam qoyub girmeye geldi opdu dedim get her defe bele eliyirsen invisibility,niye mamasina demiwem birde sen aramizda olani evden kimese desen sennen hec vaxt daniwmiyacam dedi dedim okuzluk etme demiyim opwim yuyub temizdiyib getirib

Ayteh baci menimde yoldawim bilmir bilse alar teli hemde sen demiw nese olsa deyer doldururlar seni duz deyirsen ama Revanenin qaynanasida yoldawida bilir indi dedin qorxdume lap