Arzum94 Freedom baci qaynanasi falan bilir axi bizi deyerler doldurublar acigi deyiwdiki,baci oxusalar gormesinler sonra alem deyer bir birine inweAllAh yaxwi olsun baci o qeder saf temiz qizdiki,adamin ureyi parcalanir
Arzum94 Freedom duzdu ee baci eslinde biz hecne dememiwik bezi insanlar ozlerinde gunah gormur axi atmag adam axtarirlar deyecekler doldurublar seni men ogun deyende bezmiwem olmek istiyirem dedim niye cix get insanin ailesi kimi onu kim qoruyar oz bildiklerini edibler qizi ne gune saliblar indi necedi?be vezyyetdedi adamin ureyi partdiyir bir bu qalmiwdi bunuda etdilet rahatlawarlar day
Arzum94 M_agayeva Aleykum Salam bacim wukur yaxwiligdi feci derecede yuxum gelir ele yataram qaynanamgil seher hekime getdi yatmadim indide evleri yigiwdirim qurtarannan sonra yataram yegin alinsaa
Arzum94 Freedom deyiremde dunen baci menim telim yoxdu anasininmi yaxinlarininmi ya ozununmu nomresini almaliyig bele bilmemek adami deli eliyir birce hecne olmuya
Arzum94 Freedom duzdu baci inweAllAh adamin ureyi partdiyir yaza yaxwiyam adam bir az rahatlawar inweAllAh yaxar
Arzum94 M_agayeva caan baci men helede oyagam gelmiyibler yuxum ele gelir gozlerim agriyir inanirsan cox pis ozude
Arzum94 Elba baci teze gelib dedim yataram birden geler soz olmasin gozlerim yanire agriyir hemde helede oyagaaam 😧😧😧baci hediyyeni verdin sen?
Arzum94 M_agayeva baci oluremee yuxum hec bele gelmiyib gozlerim agriyir cixir yerinnen hec belede agrimamiwdi gozlerim
Nasibacva Salam qizlar. Daim inşallah sevib sevilesiz. Gül kimi teravetli olasiz. ♥️ Üzunuzden tebessüm eskik olmasin. Arzusunda olan qizlarimiz inşallah tezlikle hamile olarlar. Hamilelerde tezlikle sag salamat bebeşlerini qucaqlarina alarlar. 🙏🏻🤲🏻 Sevgililer gununuz mubarek. ♥️🎉💐
Ayteh Arzum94 salam baci necesiz baci bu verilen genetik testin adi nedi ? Sen vermisen ? Çunki saglam alie xestexanasindan sorusuram deyir genetik testin adi olmalidi genetik test deyirem deyir hansi genetik test ? Mene deye bilersen ki adi nece gedir ?
Arzum94 Ayteh baci he men abort olunanda genetikden verdim bu deqe adinq baxib yazaram sene men xromosomlardan tutmuw herwey verdim yazaram sene