Elba Salam qizlar necesiz?bu gun gire bilmemisem qizlar mb yoxhdu wifide baglanin yeni narahat olmuyun girmesem
Ayteh Freedom Allah razi olsun qizlar ele yorgunam subhden oyaqam basim ayaqlarim agriyir herseyi hazir etdim indi qalib qonaqlarim
Ayteh Menessa_20 baci sen niye qasini almaqa gozluyursen harasa gedib etdirmeyi men qasimi hele almiram ancaq 1 2 dene qiraqda olanlari gotururb seliqeye saliram gedende salonda bax oyrende men ele rahat edirem evde hec 5 deyqami almir
Ayteh Hee qizlar qoarim qopur ele bil cemi 2 nefer gelecek qonaq er arvat amma tanimiram hec gormemisem yodasimin dostu burde arvadidi dedimher sey yaxsi olsun ölurem inanin subhden ayaqda olan hel indi oturdum
Ayteh Shehane yaxsi olacaq Allah qoysa duşunme basini qat oyun yukle oyna 😊 nebilim zikr ele dua ele intenetden kitab oxu basini qat onda gunler daha tez kececek bacim
Fatime_Sevda Menessa_20 Salam Qızlar🤗Bacı mənimdə ürəyim bügün istəyib hazırlamışam kaş qonağım olardız mən youtubda Haticenin Mutfağı səyfəsinən götürmüşəm reçepti həm az mazemeli həmdə yaxşı olur 😊
Shehane Ayteh hə bacı yükləmədiyim oyun danışmadığım adam qalmayıb😂 ha yadımdan çıxır ama bura girirəm yazırki regline son 6 gün uje düşür yadıma😅
Ayteh Menessa_20 baci qebele aşi bisirmisem yerini: melum baximiyine balacayam bisire biliyom😂😂 he tort eledim
Ayteh Shehane 😀😀 ay baci sen onu deme ee men basqa praqramda hamile vaxti usaqin boyume prasesin sekil olaraq gosterirdi men abort oldum gordum bu usaq helede boyuyur mende silib tezden yazdimki gormuyum
Ayteh Menessa_20 baci icine girme men ancaq qiraqdakilari edirem birde eyer icene girmemek uçun qasinin istemediyin yerii ciz karandasla çerçivele cercivenin çolde qalan hissedeki tukleri gotur onda ucinede girmeyeceksen
Shehane Ayteh happy mom məndədə var o proqram sonacan saxladım silmədim axırda doğuş vaxtı keçəndən sonra happy kidsi önərdi indi belə başqa vaxt aybaşı qoymuşam getdikcə böyüyür
Fatime_Sevda Menessa_20 1sk duru yağ 1st süd bir sk su ,3xq kakao,vanel qabartma 2sk un üstünədə evdə tünd şokoland var idi yeyilmirdi su hamamında əridib tökdüm sən necə edirsən?😊