Menessa_20 baci o xloru domestosdan el cek sen ozunu dorumalisane ancaq yorursan camahat 1 ci hamileliyinde o qeder ustune dusur ozhne diqqet edir sen ancaq ozunu basib isledirsen day kim inanarki senin haransa agriyir deyeller ki agrisa bu qiz cox is gore bilmez de oduki miniller seni ele me bele şeyler dincel uzan kimse sene deye biler niye tolete xlor tokmedin ? Get istirahet ele hamileliyinin dadini cixar inaan heyatinda o hisleri 2 3 defe yasiyir

Freedom baci iki gunnen bir edirem yeni derinnen hergun sil supur toz aliram uzden iki gun sonra bele derinnen eliyirem

Freedom baci yazmasa ic he baci birinci gunnen bawla inweAllAh AllAh sebeb salsin bacim 🤲🏻🥰

Freedom baci duz deyirsene bilirem bu uwag ucun herweyi ederem ama bina evidi deye baci iki gundu ele bele silirem hamam tualeti ama uje men rahat gire bilmirem baci qaynanam,qaynatam bir az temizlik barede yaxwi deyiller guya qaynanam temizkardi guya hamama ne vaxt girirem uzur istiyirem esgisini sabunluyub qoy ora hamaminda yeride tualet kagizinin qir qirintisi cimirler ne gunde qoyub cixirlar giriirsen yaxma yaxma leke silirsen uje getmir tesevvur et unitazin yer hisseden dibi erp baglamiwdi neti ora tokdum wotkaynan surdum ter temiz oldu kaw weklini cekerdim evin icindedi deye baci gerek bura yuyulsun qaynanam heccur komeklik etmir her barede yeyir stolda qoyur guya stolu silir wuwedi sulu desmalnan dilir fso yaxma iz qalir biri eve gelse iyrener mende uje mecburam bizim tualeti hamimi yumasag ele eve girilmez vallah butun otaglari kuxnadan bawqa uje yorulmuwdum deye silmedim wamponlu suynan silmiwem indi tualete girirsen etir iyi gelir yeni vallah mecburam o qeder agriyir sancim yoxdu wukur AllAha belim birde bawim halsizam ama elemesem iyrenc gununde olacag nece edim?qaynatam cixir of gormeseniz inanmarsize insan batirdigi yeri siler girirsen sari sari leke ole ole silirem adam ozun evinde iyreneren yeni temiz olsalar bir az derdim olmaz menim yoldawim yuyub cixir ama bunlar er arvad zibil toke toke gezir evde qaynatam kiwidi ee ama temizlik kiwiliye arvadliga baxmira yeni inan mecburam

NigarJan can arada sende getdin 😂😂bezen sen yazanda ele gulmeyim gelir hetta gulurem deyirem ay Nigar AllAh senu guldursun 😂

Menessa_20 baci sen tapmadın ? Birdene bqxda kagizlarina gir tapacaqsan ? Toksiplazma herpes olan kagizlarini birde kardiyo lipin laxtalanma kagizinida atarsan

Menessa_20 baci sen qaynananin ayaqqabisini çixartmaq zorunda deyilsen sen erine xidmet elemesen sadece hamile qadinsan sabaçkini aç nedi o ne demekdi men hamile olmaya olmaya qaynanam mene demez ki ayaqqabimi cixar yasli qadindi ancaq men ozum edende edirem ureyimden gelir amma sen hamilesen sene insan kimi davranmillar ne deyim

Menessa_20 goy mqraxli sey danisim 3 gun evvel beynim condu gaynanam eseblesdordi meni agzimnan geleni dedim sabax si gun erimi goturdum guya gefiriy hekime axintim var gorxdu getdiy gezdiy geldiy deli olmusdi dedim hekim dedi esevlesmey olmaz zad bele heke😂😂

Ayteh baci herpes olani atmuwam lagtalanma nece yazilib sende baxim ele atim toksplazmani tapa bilmedim ama butun infeksiyani atmuwdim baxmisan?

Ayteh baci eliyirdim bele hec olmuya ayibr elemir menim qaynanam qoca deyil ogun hamama cagirib iki dawin aradinda ozunu temuzledim heryerini onnanda meni beyenmir ustelik wam yazmiwdilar gordim onuda mennen umur getmedim qoy ozu qoysun ona gore meni daniwdirmirdi

Menessa_20 yox gormemisem axi hacan atmisan ? Tekrar ata bilersen ? Kardiyolipin yazir yada kaoglramma yada fibrinogen filan trombosit falan yaziri analizlere baxsan goreceksen

NigarJan yalan demek olmaaz 😊 sonra Allaha aciq geder dogurdan nese olar diqqetli ol o seylerde baci