Ayteh Menessa_20 inanki menimde ureyim istedi vaay baci haqqini halal et men yadina saldim qiz pis oldume lap
Ayteh Menessa_20 can ay baci inanki soz tapmiram Allah sebir versin ne deyim bilmirem sizinkisi axirete qalib Allah sebrini versin
E_Nasiba Qızlar telimi yoldaşım deyişdi 14fevralda hediyye almıwdı. Profilim qaldı kohne telde bunu teze acdım. Bebeş yaxwıdı. Hekimden teze gelmişem dopplere düşdüm.))) 180qramda qızınız boyuda 17.8sm. 😁
Elba E_Nasiba sagliqla ishled.cokk isterdim bakmayi sag salmat qucaqin al insAllah.zulalin nece oldu dushdu?yoxhsa yene pehrize devam?
E_Nasiba Qızlar hal hazırda 18 heftelikdi. Amma o qeder tonusum yuksekdi uwaq hereket eliye bilmirdi 🙁 zulalda yene yuksek cıxdı. Bilmirem niye. 🙁 3lu analiz verdim yaxwı cıxdı.
E_Nasiba Menessa_20 he bacı. 1ci olispas wam yazdı o xeyir elemedi. Tezeden papaverin wamı aldım o xeyir edir. Esebdendi deyir hamsı. Sag terefim oldururdu agrıdan. Usme düşende gördükki elini qoyub bawının altına sag terefe sıxılıb. Oncun esas oram agrıyır.
Elba Menessa_20 shukur mende yaxshi teherem gece yata bilmemishem nese indide bashim agriyr sen neynirsen?