Menessa_20 heyva aldir ye baci peygamberimizde buyurub heyva yeyen hamilikde usaqi gozel olar ureyi rahatliq tapar heyva aldir ye cox bahalisi olmaq zorunda deyil orta boy satillar 80 90 qepiye kilosu o gjn gormusdum men
🌼🌼sağlık
Menessa_20 buuy baci neynedin hamile olan sen men şişdime burda pamidorun inaninki qizlar bir qram dadi yoxdue bir qiram yoldasim 1 2 defe alib qonaq gelende aldirmisam e dadi var ne iyi var birce derman dadi iyi gelir hec adamin tamahida keçmir ancaq yaydaki pamidorun yerin hecne vermez axsam axsam hardan yadimiza dusduee 😂😂
Menessa_20 baci anliyiram boyuk.olaraq hormetin saxlamaliydi qaynanan duz etmiyib danişsaq cox soz acilacaq eşi Allah gorur Allah sene bolca sebir versin inanki her çetinliyin arxasindan asanliq gelecek 4 4 ilden sonra belke tamamen heyatin deyisecek bunu sadece Allah bilir sen gozel.seyler dusun birde calis yoldasinla yaxsi olmaga caliş geris Allah komey olar Allah evladini qucagina almagi nesib etsin basin ona qarişacaq baci acilarin yaralarin onunla sagalacaq 😍😍
Menessa_20 inanki menimde ureyim istedi vaay baci haqqini halal et men yadina saldim qiz pis oldume lap
Menessa_20 can ay baci inanki soz tapmiram Allah sebir versin ne deyim bilmirem sizinkisi axirete qalib Allah sebrini versin
Menessa_20 elbetde ki sen qazanir san o itirir
Menessa_20 şukur baci Allah yoldasini dahada yaxsi etsin sizi dahada mehriban etsin
Freedom Hervaxtin xeyir baci
Gizdar sabahiniz xeyir bogazim gelib😢😢😢
Qızlar telimi yoldaşım deyişdi 14fevralda hediyye almıwdı. Profilim qaldı kohne telde bunu teze acdım. Bebeş yaxwıdı. Hekimden teze gelmişem dopplere düşdüm.))) 180qramda qızınız boyuda 17.8sm. 😁
Bura video atmaq olsaydı video atardım. Baxardız qızınıza 😂😂
Salam qizlar necesiz?ne var ne yoxh
Freedom can yoxla bizede de baci
Qızlar hal hazırda 18 heftelikdi. Amma o qeder tonusum yuksekdi uwaq hereket eliye bilmirdi 🙁 zulalda yene yuksek cıxdı. Bilmirem niye. 🙁 3lu analiz verdim yaxwı cıxdı.
https://www.resimag.com/i/db3c775c9c0 Qızlar baxın görün bawa düşürsüz. 💋♥️
Elini qoyub bawına diqqetle baxın göreceysiz.
Menessa_20 he bacı. 1ci olispas wam yazdı o xeyir elemedi. Tezeden papaverin wamı aldım o xeyir edir. Esebdendi deyir hamsı. Sag terefim oldururdu agrıdan. Usme düşende gördükki elini qoyub bawının altına sag terefe sıxılıb. Oncun esas oram agrıyır.