Elba aaa Lemanmi
mende sevindim gelmeyyine xosh gelib

• Elba bunu yanıtladı.

Freedom yaxshiyam baci he xesdelendim bu gun😀ele rahatladimki bu 10 gun zad geceikenler ne edir hovselem daralirdi temiz

Freedom kerimcan necedi op balami coxhlu coxhlu bax qiripler yayilib coxh pis mumkun qeder qoru

Freedom can bacim wukur yaxwiligdi balanda yaxwidi iki uc gundu yoruram deye hereketi zeyif olur seher oyannanda bawdiyir gunorta balavin fisi yatir

Freedom caan bacim nolub???qaynanagil siz dedi???menimde size deyecek o qeder sozum var girmirsiz deye yazmiram inweAllAh kecer bunlar ureyini sixma

• Elba bunu yanıtladı.

Freedom ozunuzu qoruyun baci tez tez balamin ellerini yu opmeye qoyma nebilim elinnen geldiyi qederini et caliw umimitetinizi yuksek tutun bu derdin dermani yalnizca AllAh (c.c) dadi inweAllAh biter bu xestelik inweAllAh

• Elba bunu yanıtladı.

Freedom baci yeqinki anladigmiz melum meseledi Allah komeyin olsun.mence seni inciden ne varsa de ozlerine.sen sakit diyandiqca lapda pis olacaq Nata kimi olma sende

Menessa_20 sene ne olub baci Allah komeyin olsun ne olubsa yaz bura men daha girecem ishlerim yungulleshib.rahatam artiq

Menessa_20 coxh yorma ozunu duzdue herkeet senin dogushinu asanlasdiracaq ama ozunu yormada arada dincel

Elba duzdu ama baci ayaglarimi goresen uc gundu wiwi day yatmir agrisinnan olurem wiwin yoxe ayagimin alti agriyir dunen gece xalca vaniwdemiwem bir xalcani yumuwam yazacam vaxt eliyim

• Elba bunu yanıtladı.

Freedom baci yeqinki yemeye falaana danshirlar imkaniniz var sukur Allaha sag caniniza qismet olan
                yerden xercliyersenki yerine gelsin yoxh saxla 3 gunluk dunyadi

Elba oy baci olurem agridan vallah ayaglarimin alti dahilir butov ayaglarim wiwdi agridan olurem birde boynum yanlari her yeri agridan olurem onu bilirem gucle yig yigiwdir eliyib uzunamiwam indi durub Namazlarimi qilmag istiyirem

Freedom caan bacim mendede olure herden vallah AllAh sebir versin bacim

Freedom of ay baci men duzelesi deyileme vallah bu vezyyetde edirem meni fikirlewen yox hava soyugdu nece qurudaciyig deyirler birini vaniwnen temizledim birinide yudum seher ona gore yoldawimnan dalawdig anasi iyneli sozler dedi elim ayagim esirdi canim cox agriyir agrim kecsin seher duran kimi yazacam ogun qaynanamin bir yalaninida uze cixartdim ilk defe meen 😱😱