Elba Ayteh baci sildiler yazdiglarin 3,4 dene adla yazirlar uygunsuz uygunsuz butun postlara bayaq burarada yazmishdilar sildiler indi
Menessa_20 E_Nasiba f an deme ee day yoldawimin koftalarida olkure yoldawim hele ustelik walgarikin heliji kesib duwur eynikjej 😂😂😂yesir gujdeyek
Ayteh Elba byy goreydimda olari yaxsi yixib suruyerdim sikayet edersizde adminler bloklasin olari serefsizler eseblesdim lap
Nurane001 E_Nasiba amin.InsAllah yaxsi olar baci narahat olma.Birce onu fikirles ki bu acinin sonunda bebisime qovusacam🤗
Menessa_20 Gurcuu hergadtij deyir hafi wukur yaxwi ligdu qaynanam hugun ehsaj gerir hawikis qariwigdi sen necesen neynirsen
Menessa_20 Elba wukur hafi yaxwi ligdi se j necesen neynirsen yorgunlugdan olurem ele yudum gelir yatrakee ama of ustune gullfle yeriyirek inan lllrsaj of
Gurcuu Menessa_20 Allah qebul elesin baci o sufrenin coreyini gotur tok bawina kimsese dene toksun sufreni eskiyle silmeyin tok bawina Allah. Balani ruzili elesin
Menessa_20 Freedom Salam Aleykum bacim necesen neynirsen 👶🏻Jefedi agrim irsaj he inweAllAh duseltdirer rahat lawardij Mende
Gurcuu Deletedmom3 Dalga geciyosa ben onunla wimdi oyle dalga gecicem ki anasi bacisi kaliyicak pox yeyir boyuyuynen