Menessa_20 E_Nasiba f an deme ee day yoldawimin koftalarida olkure yoldawim hele ustelik walgarikin heliji kesib duwur eynikjej 😂😂😂yesir gujdeyek
Elba Ayteh baci sildiler yazdiglarin 3,4 dene adla yazirlar uygunsuz uygunsuz butun postlara bayaq burarada yazmishdilar sildiler indi
Ayteh Elba byy goreydimda olari yaxsi yixib suruyerdim sikayet edersizde adminler bloklasin olari serefsizler eseblesdim lap
Nurane001 E_Nasiba amin.InsAllah yaxsi olar baci narahat olma.Birce onu fikirles ki bu acinin sonunda bebisime qovusacam🤗
Menessa_20 Gurcuu hergadtij deyir hafi wukur yaxwi ligdu qaynanam hugun ehsaj gerir hawikis qariwigdi sen necesen neynirsen
Menessa_20 Elba wukur hafi yaxwi ligdi se j necesen neynirsen yorgunlugdan olurem ele yudum gelir yatrakee ama of ustune gullfle yeriyirek inan lllrsaj of
Gurcuu Menessa_20 Allah qebul elesin baci o sufrenin coreyini gotur tok bawina kimsese dene toksun sufreni eskiyle silmeyin tok bawina Allah. Balani ruzili elesin
Menessa_20 Freedom Salam Aleykum bacim necesen neynirsen 👶🏻Jefedi agrim irsaj he inweAllAh duseltdirer rahat lawardij Mende
Gurcuu Deletedmom3 Dalga geciyosa ben onunla wimdi oyle dalga gecicem ki anasi bacisi kaliyicak pox yeyir boyuyuynen
Gurcuu Ayteh Salam baci menimde halim yoxdu ele ordan ora yixiliram burdan ora yixiliram ancaq uzaniram