Freedom axwam qaynanam uwuyurdu dedi atepleniya yanli qalsin biliremki,qaynatamin ureyi partdiyar durub sondurub gece duranda ev buz idi atepleniyaya elimi vurdum buz indi qoy desin gece yanli qalib hor ne deyirem ona pis pulgirler donage day

Gizdar ozume gore sorusmuram:) eger hamile hamile aybasi olursa o demeldiki inkisafdan galib??

NigarJan baci eger qan varsa mutleq hekime getmelidi inkisafan qalmiyada biler ele olur sebebsiz yere qan olur yeni coxh eshdmishem onu birde gemotoma olur ondada qan ola bilir

Elba bu arada sabahniz xeyir qizlar gununuz de ozunuz kimi gozel
      Olsun insAllah

NigarJan men ewitmiwdimki,bezi qadinlar olur ama yari qadinda menim baldizimdada onun xalasi qizindada gemotoma variydi deye qan axmasi olmuwdu elece az az gelirdi baldizimdada ama en yaxwisi hekime gorsenmekdi canim

M_agayeva baci atdim axi axwam sonra gece 4nun yarsi olardi durdum dediyin kimi walvarin asilqanini atdim yere ayagini doladim ipe balkonu bir az dagutdim girdim eve ama de bir azda olsa kulek variydi yox 😡ama indi azda olsa bawliyib yalannan deyiremki,axwam bir kulek esirdi sesi goturmuwdu birde deyecemki,menimde guya alt paltarim ucub guyada gorek heyacanliyam hemde coox

Sabahinız xeyir qizlar necesiz neynirsiz ne var ne yox ? Qilzar rayona gedecem bu yaxinda evimize birde anam gile parça istiyirem ozume yupka tikmey çün ancaq parça almaqa aparan yoxdu 🤦‍♀️🤦‍♀️

Ayteh baci ozun bacarirsan tikmeyi?yoldashin yada qayninla gede bilersen yada burda qohumun falan yoxhdumu?

Elba yoldasimla seher cixir axsam gelir baci men qaynimla salam sagol dan başqa bir unsiyetim yoxdu hem biz dindariq bizim ucun qaynimiz namehrem sayilir namehrem biriyle bir yere getmeyimiz duzgun deyil bacican . He baci tike bilirem oz yupkalarimi ozum tikirem koftada tike bilirek koynekde tike bilirem donda hetta gecelik bele tikmişliyim var ozume😂🤭🤭 burda yoldasimin dayisi yoldaşi var onla icaze verseydi seher gederdim 😢🙄 Axşam yalvar yaxar gorum razi olacaq

Ayteh baci bele bir qabliyetin varsa niye mesgul olmursan?yaxshi pesedi.he baci yoldahsindami dindardi?yeni ozun kimidi?

Ayteh sabhin xeyir bacim ElhemdulilAh sen necesen baci?

Ayteh cox qewengdi ee baci mawAllAh bacarirsan halaldi 👍🏻

Ayteh duzdu baci namehrem sayilir inweAllAh icaze verer dediyin xaninla gedersen inweAllAh 🤲🏻🤲🏻Superdi ikiside qewengdi ee

Elba he baci yoldaaimda dindardi eger meselen yoldasim dindar olmasa deyer ki qarsasimla niye danismirsan😂😂 kecen defe atam deyir ki qaynina dene ki atam deyil sagolsun bizi masinla apardi deyirem ata Tehrana deyerem o deyer menim unsiyetim yoxdu dediki he yaxsi eliyirsen ana 😀😀🤭

Arzum94 hamd olshn bacim yaxsiham atam demis turp kimi birce parça ala bilsem lap yaxsi olacam