🌼🌼sağlık
Freedom Menessa_20 Elba çox sağolun qızlar❤️
Freedom anladim baci sabah yox obiri gunden basla aybasilarin gec olursa çox guman birdenede 5 dene almaq zorunda qalacaqsan cunki aybasisi 28 gunden cox olanlar biraz gec yumurtayir Ancaq narahat olma sen sabada keçsin obiri gunden basla dediyim kimi 1 saat qabaq su çay ı kes ondan sonr ayoxluyub testi 10 deyqa da cekib atarsan bura
Menessa_20 menim bu güynanam oruc tutur her 1 saatdsn bir tereziye cixir özde ac olamda esebi olur😂😂😂
Menessa_20 anladim baci he fikir verme veycine alma sud pulunuda senin haqqindi pulunu ozunde saxla istiyen olsada ver deyecem ama vAllah bu insafsizliq qarşisinda ver deye bilmirem tesufki verme 1 qepikde erine hec ver me mamasi gile goturub veree birden ozunde saxla nese isteyende yoldasina ver alsin
Menessa_20 öyle yaparımmcanım Allah razı olsun cümlemize inşallah 🤲🏻
Sabahınız xeyir qızlar imdaat qrip olmaq istəyirəm deyəsən yavaş-yavaş olmamaq üçün 1 önəriniz varmı?😰😥
Revane baci dufastonum var ilk hamilelikden qalib ancaq dufaston hormonal dermandi men basqa dermanlarda içirem ona gore hekim dedi menden xebersiz dufastona başlama antibiyotik icirem sabah qutaracaq onu qutarim gorek hekim yazacaq dufaston inan baci cox derman yazmiyib hekimde toplamda 40 manat filan tutdu ancaq hardasa 3 dene atma dermabdi 1 dene de şamdı infeksiyalara gore ancaq analize o qeder pul çikdiki uje utaniram yoldasima aptekden onu al bunu al demeye hele fol turşusu qan durulducum qalib 17 manat filan eliyir teszden dufastin desem 25 manat eliyirçox bir pul deyile ancaq analizlere 220 manat cixib +çibana gore hekime getdim oda pul xasdandi oda derman yazdi filan bir sozle texminen 1 il yoldasima nese al deye bilmiyecem kaş qoysa mende işliyim nolarki bir dini tukanda veya salonda isliyim qadin giren yerde 🤦♀️ komek edim
Shehane limonlu zogalli çay iç birde hekimine de ki sen qirib olarsan agirlasarsan qizdirma verer yaxsi sey deyil ona gore qizlar bele vacib şeyleri hekiminizle paylaşin mutleq qabagi alinmasi ucun sinif yoldasim hamile di qizda uzr istirem gobelek başliyib az ca dedim fatime yig hrkimine de qabagin alsin indiden 50 defe dedkm axirda her yerine yayilandan sonra zariya zariya qalandan sonra gedir men basa duşmuremde bu insani deyirem vaxtinda getde getmirsen zeng vur de hamilelikde her sey vacibdi biz vacib gormesekde mendede olmusdu hamile vaxti men goren kimi bildimki bu adi axinti deyil uzr istiyirem bildim ki yeqin gobrlek dedikleri budu mutleq hekim e tez yazdim oda sagolsun tez bir şam dedi onu 2 3 defe qoydum cemi duzeldi yox gerek agirlaşa heryere yayila ayrica ona gore mualice yazila bunu vaxtinda dede 😁 coşdum biraz
Menessa_20 hele baci ne yaxşi dedin gerek hekimime deyim mene de progestran iyne yazsın belke sen demiş daha tez aybasi olaram Allah razi olsun baci utanirame vAllah ere gelennen ne qeder xercim çixib arada oz ozume deyirem goren yoldasim fikirlesmirki gul kimi subayliq edirdim ozumcun evlenib basimi belaya saldim
Menessa_20 bilirem bacim duz deyirsen elbetde sinaq imtahanlar biz insanlar ucundu yoldasimda sukur hecne deyen deyile ancaq men ozum utaniram pis oluram ki o qeder eziyet cekir 1 deyq icinde yox olur menim ucun xerclenir ona gore pis oluram teki Rabbim sefa versin xeyirli isteyen herkese evoat versin bizlerde içerisinde ❤
Menessa_20 hee mutleq deyecem baci çox sagol yaxşiki dedin yox men oxumamişdim o yazdigini men 2 3 dene test elemisem qanimdada çixmiyib ona gore rahatam adi aybasi gecikmesi olsaydi aybasi getiren cay filan icirem nece gundu ancaq yox bir xeyiri olmur o gun aybasi sancim oldu sevindim ki aybasi olacam yox olmadi 🤦♀️🤦♀️ sabah derman qutarsin hekime yazacam mene 2 faizli progestran yazsin onu tek tek anpul verillerde helemi ??
Menessa_20 amin bacim inanki nece gundu ele sizede dua edirem sene nigara revaneye elzaneye leman da aglimdadi onada Xeyirlisi olsun teki rabbim yardimcimiz olsun
Salam qızlar hər biriniz çox çox sağolun neçə gündü hava görmürəm elə bəlkə obdan oldu məsləhətiniz üçün təşəkkür edirəm öpürəm hər birinizi😘❤️
Menessa_20 hee ee deme baci icim sisib ele bil ureyim sixilir uje dogurdan antibiyok bitsin 6 7 ce gunde gozluyecem gordum yox gelmir uje deyecem iyne yazsin hekim
Menessa_20 birde axsam yoldasima petruşka aldiracam demliyib demliyib icecem oda aybasi getirir
Menessa_20 hee hetta hamileliuin ilk vaxtlari petruşka biraz cox yesen yada cayin içsen usaqi salir
Menessa_20 hə can elə elədim meyvədə yedim şükür yaxşıyam
Salam qizlar. Necesiz? ♥️ Darixmişam sizler ücun 💋
Menessa_20 🙄🙄🙄onlara tepkimi ancaq bu smaylla ifade ede bilerem.qizlar dushmushdum asagi hava yaxshi idi qaynanam gilnen.inan o qeder cole cixib hereket etmirme
Indi dushub qaytmushiq ele bilki o qeder ish gorub yorulmusham ayaglarim qirilir
Menessa_20 he ay qiz hec nece aydiki heyte dushub gezmiremde bir o gun hekimr gedende hava gormushem.oda yoldashim qoymurdu indi gedende gucle icaze aldim
Menessa_20 indide qaynanam goyerti alib deyir kete edek peraski edek ama men bitginem
Menessa_20 🥴🥴🥴🥴 sen neynirsen hekime hacan gedirsen?
Menessa_20 insAllah sagliq olsun yaxshi olar
Menessa_20 janim sen doplere gecikirsen necenci heftede hekim demisdi ele
Elba qizlar demeli uzumde size demishdim sepki olur qaynanam bu gun deyire bacisi qiizi var ondada var imish deyir onin hekiminin nomresini al gedin yanina mende dedim hec biz vacib olan hekime getmirik buna gedeciyik.biraz susdu qaytidiki niye getmediz dedim getmedide yoldahsim ucun.dedi mene demishdi 5 ci gunu gedceem mende hecne demedim ozu bildi day ishini😂
Menessa_20 ne?