coffee-addict sosyolog1kadin bende yeni üye oldum ilk bir kaç posta baktım hep eski tarih,bende düşündüm acaba aktif üye çok yok ondanmı eskiler ortada ama meğer sebep bundanmış 😂😂
sosyolog1kadin coffee-addict tamam başta eski postalarda çıkıyor ama tarihi illa görüyoruz 😃burası evet çok aktif değil zorla aktif etmeye çalışıyorlar 😂
sosyolog1kadin Blondie ya hiç sorma bazen bi bakıyorum kaç yüz yorum okuyorsun post eski hatta küflenmiş post 😂
Kumruu sosyolog1kadin Evet biri var bütün eski postlara girip yorum yapıyor açıyorum bi bakıyorum eski post ve hep aynı kişi yorum yapmış
TombulHatun sosyolog1kadin dimi cevap verirken bir bak sanki yeni soru sorulmuş gibi cevap veriyor post sahibi 2021den beri hesabına girmemiş 😂 ben yeni postalara cevap verirjen bile gözümün aşina olmadığı biri ise katılım tarihine filan bakıyorm 😂😂
sosyolog1kadin TombulHatun aynen öyle bende bakarım ne katılmış yeniler post sçıp6cevap vermiyor zaten. Milattan kalma postları bile hortlatıyorlar😂
Rouge sosyolog1kadin evet ya hadi eski postları okuyabilir de neden cevap veriyor hortlatıyor zaten bitmiş konu birde sırf yazmak için yazılmıs seyler soru falan da sormuyor tamam eskilere baktın bare yazma ne gerek😂
sosyolog1kadin Rouge aynen öyle. Bende bazen bakıyorum eski postalara konulara falan ama kullnacı halla aktifse bile yorum yapmıyorum 😂
Blondie sosyolog1kadin Bide baştan aşağı okuyup sonradan eski post olduğunu görünce kahroluyorum giden zamana 😏😂
Kumruu sosyolog1kadin herkes post açmak zorunda zaten okuyorsun tarihe bak bari ona göre yorum yap post açan kişi tuzla buz olmuş gitmiş aylardır 😂
TombulHatun sosyolog1kadin bende filtrelerde genel olarak yenilere bakarım başka türlü hep eski postlar 😂
Deleted_1 sosyolog1kadin ahaha ben geçen soğan kürü postlarına baktım bi kaç kişi deneyecez yazmıştı acaba olumlu oldu mu diye yazacaktım sonra baktım post 2017ye ait allahtan yazmamışım dedim🤣😂🤦♀️Yoksa bende az kalsın hortlatacaktım🫢🫠
sosyolog1kadin Deleted_1 eğer aktiflerse özelden sorarsın canım yada post açarsın ama postları hortlatıp duran arkadaş söylediğimiz halde hala yorum yapıyor sizde yenisini açın o zaman napim eskilerle yetiniyorum diyor 😂
Akrep sosyolog1kadin bu güzden filtrelerde hep “yeniler” kısmı açık “en son” olan yere bakmıyorum bile 😂