Ya ana sayfa eski postalarla doldu tarihe bakıyorum aylar hatta 1 2 yıl önce ait postlar. Bi tarihe bakın yeni gelen arkadaşlar, hep siz hortlatıyorsunuz postları. Postun sahibi bile terk etmiş hesabını çıkmış gitmiş daha yorum yapıyorlar😂yeterrrr artıkkkkkk😖😂
Eski postları salın artık
sosyolog1kadin ahahahahahah üste çıkaranlar belli😄😄😄 @Kdkdkdkdkddk00 umarım doğru etiketledim
honeyland evet evet ta kendisi posttan posta atlıyor maşallah 😂😂
- Düzenlendi
sosyolog1kadin bende yeni üye oldum ilk bir kaç posta baktım hep eski tarih,bende düşündüm acaba aktif üye çok yok ondanmı eskiler ortada ama meğer sebep bundanmış 😂😂
coffee-addict tamam başta eski postalarda çıkıyor ama tarihi illa görüyoruz 😃burası evet çok aktif değil zorla aktif etmeye çalışıyorlar 😂
sosyolog1kadin eskiler eskide kaldı 🤭
sosyolog1kadin onun yüzünden yeni post diye yazıyorum bende ya 😂
sosyolog1kadin Evet biri var bütün eski postlara girip yorum yapıyor açıyorum bi bakıyorum eski post ve hep aynı kişi yorum yapmış
sosyolog1kadin dimi cevap verirken bir bak sanki yeni soru sorulmuş gibi cevap veriyor post sahibi 2021den beri hesabına girmemiş 😂 ben yeni postalara cevap verirjen bile gözümün aşina olmadığı biri ise katılım tarihine filan bakıyorm 😂😂
sosyolog1kadin evet ya hadi eski postları okuyabilir de neden cevap veriyor hortlatıyor zaten bitmiş konu birde sırf yazmak için yazılmıs seyler soru falan da sormuyor tamam eskilere baktın bare yazma ne gerek😂
Blondie ya hiç sorma bazen bi bakıyorum kaç yüz yorum okuyorsun post eski hatta küflenmiş post 😂
Kumruu evet yazdım ona zaten. Yeni post açın o zman diyor 😂
TombulHatun aynen öyle bende bakarım ne katılmış yeniler post sçıp6cevap vermiyor zaten. Milattan kalma postları bile hortlatıyorlar😂
Rouge aynen öyle. Bende bazen bakıyorum eski postalara konulara falan ama kullnacı halla aktifse bile yorum yapmıyorum 😂
sosyolog1kadin Bide baştan aşağı okuyup sonradan eski post olduğunu görünce kahroluyorum giden zamana 😏😂
sosyolog1kadin ahaha ben geçen soğan kürü postlarına baktım bi kaç kişi deneyecez yazmıştı acaba olumlu oldu mu diye yazacaktım sonra baktım post 2017ye ait allahtan yazmamışım dedim🤣😂🤦♀️Yoksa bende az kalsın hortlatacaktım🫢🫠
Blondie he ya hiç sorma hani komik postlar neyse de saçma sapan postlar oluyo 🙄😃
Deleted_1 eğer aktiflerse özelden sorarsın canım yada post açarsın ama postları hortlatıp duran arkadaş söylediğimiz halde hala yorum yapıyor sizde yenisini açın o zaman napim eskilerle yetiniyorum diyor 😂
sosyolog1kadin bu güzden filtrelerde hep “yeniler” kısmı açık “en son” olan yere bakmıyorum bile 😂
Akrep ya öyle yapınca görünmüyor mu😂