prenses88 ordinary ve özellikle casmara nın ürünleri var. Ben de kullanmayı düşünüyorum doğumdan sonra. Ama bir kaç seans da cilt bakımı şart gibi.
Avusturya yada başka ülkede yaşayan var mı
Emirin_annesi teşekkür ederim bakıcam hemen dediklerine♥️
prenses88 ne demek ☺️
prenses88 💞o zaman the ordinary daha iyi bunu tr için dedim çünkü normalde the ordinary fiyatı düşürüyor ambalaja calısmak yerine içerigi güclü kılıyor ambalajından kısıyor herkesin ulaşabildiği fiyata iyi içerik satıyor amacı bu Türkiyeye gittiginde baya kazık fiyatlara denk geliyor onun için baska onerdim
prenses88 La Roche Posay markasının leke kremini tavsiye edebilirim canım😊🤞
prenses88 benim sevdigim ürünler bunlar https://imgyukle.com/i/RtNWIe iki ürün var burda .kırmızı olan dısında digerleri aynı biri boş bitti diger kutudaki yedek yanındaki de dolu ozellikle onu çok seviyorum ne kadar sevdigimi anla diye onları da attım😂sen yine internetten arastır oku ihtiyacına göre daha cok sey bulursun
Rouge merhaba bende tavsiyeniz uzerine the ordinary in alpha arbutin ve c vitamini kremini aldim ama uygulanis sirasini pek hatirlayamadim bikac aydir c vitamini falan da surmedim temizledikten sonra tonik c vitamini ve nemlenirici olarak bitiriyorum dimi alpha ike c vitamini ayni gun surulmuyor diye aklimda kalmis..avusturalya danim bu arada
nazannsr merhaba🌸evet sıralanıs şu sekilde aklında kalsın,hep çabuk emilen üründen başlamalısın.sıvı ürünler hep once gelir katılar sonra ,mesela temizledin sonra tonik geliyor cünkü su gibi sonra serum geliyor o da sıvı kıvamda ama tonige göre bir tık daha kıvamlı oldugu için sonra da krem cünkü o en katı olanı böyle aklında kalabilir.diger soruna gelince de asitli ürünleri üst üste kullanmamalısın