prenses88 peeling haftada 2 maske de 1-2 digerlerni düzenli yaparsan Etkisini gorursun güzelligim 🌸 Luv it markası c vitaminli her cilt tipiyle kolay anlasır bence
Jeuvenile liposomal vitamin c serumu da yeni başlayanlara uygun Diye düşünüyorum aklında bulunsun

Rouge çok teşekkür ederim dm de bunları bulur muyum acaba

prenses88 annaaa sen almanya mıydın ay dogru ya bunlar tr için o zaman the ordinary daha mantıklı douglas alabilirsin indirimleri yakala 5€ kadar iniyor kimyasal peeling fln alabilirsin bir serumu var onu alabilirsin

Rouge evet kuzum yurtdışında kalıyorum Avusturya da 🥰

prenses88 💞o zaman the ordinary daha iyi bunu tr için dedim çünkü normalde the ordinary fiyatı düşürüyor ambalaja calısmak yerine içerigi güclü kılıyor ambalajından kısıyor herkesin ulaşabildiği fiyata iyi içerik satıyor amacı bu Türkiyeye gittiginde baya kazık fiyatlara denk geliyor onun için baska onerdim

Rouge teşekkür ederim fotoğrafı var mı yarın alim ilk kez alıcam yanlış olmasın 🥰

prenses88 benim sevdigim ürünler bunlar https://imgyukle.com/i/RtNWIe iki ürün var burda .kırmızı olan dısında digerleri aynı biri boş bitti diger kutudaki yedek yanındaki de dolu ozellikle onu çok seviyorum ne kadar sevdigimi anla diye onları da attım😂sen yine internetten arastır oku ihtiyacına göre daha cok sey bulursun

prenses88 baslıkta Avusturya diye yazmıssın bende soruyorum nerde yasıyosun diye hahahaha sonradan mı baslıgı değiştirdin yoksa beni etiketledin direk bildirimden geldim baslıgı hic okumadım diye mi farketmedim acaba😂😂

bir yıl sonra

Rouge merhaba bende tavsiyeniz uzerine the ordinary in alpha arbutin ve c vitamini kremini aldim ama uygulanis sirasini pek hatirlayamadim bikac aydir c vitamini falan da surmedim temizledikten sonra tonik c vitamini ve nemlenirici olarak bitiriyorum dimi alpha ike c vitamini ayni gun surulmuyor diye aklimda kalmis..avusturalya danim bu arada

nazannsr merhaba🌸evet sıralanıs şu sekilde aklında kalsın,hep çabuk emilen üründen başlamalısın.sıvı ürünler hep once gelir katılar sonra ,mesela temizledin sonra tonik geliyor cünkü su gibi sonra serum geliyor o da sıvı kıvamda ama tonige göre bir tık daha kıvamlı oldugu için sonra da krem cünkü o en katı olanı böyle aklında kalabilir.diger soruna gelince de asitli ürünleri üst üste kullanmamalısın

Rouge peki c vitamini gunun her saati surebilirim demi arkasindan gunes kremi sartiyla

nazannsr ben aksam tercih ediyorum.gündüz sürüp neden risk alayım ki üstelik yaz da geldi asla gündüzleri sürmüyorum

Rouge o zman arbutin ve c vitamini farkli geceler kullanmaliyim uyum saglayana kadar cildime degil mi

Rouge cok tesekkur ederimm :) cevaplari biraz gec atiyorum kusjra bakma

Rouge Ardlee bende gece c vitamini kullanıp sabah güneş kremi sürüyorum ama uyanınca bazen güneş gelir ya yüzüne öyle oluyor leke olur diye panikleyip kosup hemen güneş kremi sürüyorum 🤣 geceden sürülmemeli dimii

Sgha aayyy sen =ben 😂ne güzel sende cildine bisey olucak diye korkuyosun aşırı dikkat ediyorsun en sevdiğim insan tipi😂🤗bende öyleyim seni cok iyi anlıyorum ama aksamları günes kremini ciltten iyice arındırmak gerekiyor ve günes kremini sadece yag arındıyor yoksa cildinde kalıyor ilerde cilt sorunlarına sebep oluyor yani sen dogru olanı yapıyorsun bende gece kullanıyorum c vitaminini,gündüz de cildimi koruyorum. öyle 2 dakikalık güneşle hemen leke olmaz korkma

• Sgha bunu yanıtladı.
                            • Sgha bunu beğendi.

Rouge yaaa canımsın keşke senin kadar olabilsem ama emin ol o kadar değilim sadece çok çilli olduğum için daha fazla olur diye korkuyorum 🙈 çok teşekkür ederim 😍