Daha öncede defalarca yazdım bıktım artık. Bı adam karısına dokunmadan yanasmadan aylarca nasıl durur. Aldatma veya kendini tatmin ettiğini düşünmüyorum olsa farkederim. daha önce defalarca konuştum tam duzeldik şimdi tekrar 2bucuk ay oldu adam yüzüme bakmıyor. Sorduğumda yok ramazan yok sen müsait değilsin vs.dun gece baya belli ettim gene yok. Döndüm arkamı yattım sabah oldu surat yapiyorum. hastaneye gitmişti çocugun kan sonucu almaya normal çıkmış dedim herşey yoluna girdi şükür. Anlamadım dedi nolcak dedim hastane işleri başka yoluna giren biseymi var. Ugrasamicam senle dedi telefonu kapatıyorum dedi. Kapatirsan kapat ne zaman uğraştınki nasıl duruyorsun nasıl dayaniyosun aynı evde sana hasretim daha ne diyeyim kendimden utandım dedim gittiği yere kadar gitsin yazdım. görmedi
Ne yapayim ne edeyim bana bir akıl verin oğlum 11 aylık 3 4 ay öncesine kadar uyku işi biraz düzeldi sadece ilişki demek değil.istiyorumki oda beni istesin beni istediğini hissedeyim kadın olduğum aklıma gelsin. Tamm ilişki yok dokunma vs hiçbir şey yok. Kendimden nefret eder oldum

Daha 1 hafta öncesinde tartıştık bu konudan ağzında falan uçuk çıktı. Onada hak veriyorum yoruluyo ama bana ayiricak yarım saati yokmu yani ne yapayım ne edeyim bi akıl verin kizlar

Acemi_anne21 aynı şeyleri yaşıyorum çok zor bir durum insanı delirtiyorlar böyle tipler ama ben çare bulamadım ne konuşma ne kavga hiç bişey işe yaramıyor kendini tatmin etmiyor diyorsunda belki sen evde olmadığın zamanlar yapıyordur benimki öyle yapıyordu yada tuvalette çok uzun kalıp duşa giriyorsa mesela oda olabilir kendimden örnek verdim aklıma bunlar geliyor Allah yardımcımız olsun

Popy_ çocuktan sonra sertleşme problemi vardı sora sora anlatmıştı. Sonra düzelmiştik o zamanda doktora git dediğimde zamanla düzelir demişti çünkü çocuk iş çok yoruluyodu o yüzden demişti

Acemi_anne21 ne iş yapıyor? Yani yorgunluk erkekler için bir bahane olamaz diye düşünüyorum benimki yorulma falan dinlemez isterse yorgunluktan ölsün yine de iki cilve yaptığımda uçarak gelir ya da direk kendi gelir öper eller falan yani

Acemi_anne21 güvenlik görevlisi aslında o kadar yorucu bir işte değil benim düşüncem tabi bu. Sürekli koşuşturma içerisinde veya hesap kitap içerisinde ya da vücudunu kullanacak beyinini yoracak bı is olduğunu düşünmüyorum. Güvenlik görevlilerini görüyoruz illa ki her iş kendine göre yorucu ama diğer işlere nazaran eşinin işi bence çok iyi.. 2 saat dinlense yorgunluğu geçebilir diye düşünüyorum Allah yardımcın olsun

Bsrkaya Yorucu bı işde degıl gbı aslında bıgun yorgun bıgun canı ıstemez ama ıllakı bı yerde ıstemesı lazım sankı

Acemi_anne21 bence sağlık problemi var uyanıyor dur başka açıklaması yok yani. Çocuktan sonra sertleşme problemi vardı falan diyorsunuz belki yine öyle bisey dır

Matruskaa tabi canım erkek sonucda illa istemesi lazimm kendi kendine tatmin ediyor bence başka açıklaması yok 🤷🏻‍♀️

Bsrkaya kendı kendıne tatmım etsede yınede sana ıhtıyac duyar dıye düşünüyorum. Bılemedım bı sprunu falan mı var bı derdı sıkıntısı

Bsrkaya aaaaa yanlıs yazmısım kız 😄😄😄 Şuan ben kendımden utandım😄

Acemi_anne21 bence cinsel anlamda bi sıkıntısı var yani o da istiyodur ama olmuyo diye utanıyodur erkekler çekiniyor malesef

Acemi_anne21 bende de var bu anlattığından bir tane artık ben elimden de dilimden de gelen ne varsa yaptım yoruldum umutsuzca hayatı yaşıyorum bi laf var tam hatırlayamadım arsıza çok söyleme yüzsüz olur mu ne yeminle o benim kocam artık gururuda kırılmıyor söylediklerime bıktım genç yaşta arzulanmuyorum şaka gibi 🤣 ben bir çözüm bulamadım bacım Allah bize sabır versin

Acemi_anne21 belkide erkekliğine laf olmasın yada senin yanında küçük duruma düşeceğini filan düşünüyor da olabilir eğer sorun oysa tedavisini olsa daha iyi olmaz mı