Deleted_1 doktora gittin mi peki canım? Benim de 16 ay sonra oldu. 1 yıl sonra doktora gittik süt hormonum yüksek diye engel oluyordu bide eşimde sperm sayısı biraz düşüktü. Ben ilaç kullandım düzeldi eşimde takviye aldı baya bi arttı 3 ay sonra da hamile kaldım ☺️
25 yaş genç miii
32 yaşdan sesleniyorum 25 yaş bana çocuk geliyo 🤭🤭🤭
Ruzgarin_kadini yaa sevindim buna ben küçük olmayı seviyorum kızım var 2 yaşında ama daha büyüyemedim😂😂
sosyolog1kadin gittik canım ikimizinde test sonuçları temiz çıktı doktor hiç bir sıkıntı yok bir yıla kadar olmaması normal diyor ama ben çok istiyorum olmasını ya en azında sen sıkıntının ne olduğunu öğrenmişsin bize bir sıkıntı yok diyor ama en son troid bezim yüksek çıktı bu engel oluyor dedi alanı olan doktora git ilaç versin dedi o doktorda alakası yok ilaca gerek yok ne yapacağımızı şaşırdık valla
Heymama kız ben 21 de ilk oğlumu 22 de 2.oğlumu doğurdum 30 da kızımı doğurdum Allah nasip ederse 32 de 4.çocuğumu doğurcam ama inan şöyle geriye bakınca 30 zaten kadının dönüm noktası olduğundan ben kendim çocukken çocuk büyütmüşüm 25 yaş bana göre tam böyle bıcır bıcır yaşlar sen anne oldun diye neden büyüyesin ki yaşın çocuk daha yani
Nil karaibrahimgilin şarkısını dinle anne olmak zor diye bi şarkısı var onu dinle
Ruzgarin_kadini ay maşallah 32 yaş 4 çocuk 💕💕 dinleyeceğim teşekkür ederim
Deleted_1 başka bir Doktora gidin canım takviye falan yazar çabuk olsun diye. Yaşımız var diyin
sosyolog1kadin öyle yaptık canım başka doktora randevu aldık yaşımızı biliyor ne olacak sanki 40 yaşında anne olan var diyor🤦♀️
Deleted_1 tövbe yarabbim ya sanki bi onlar biliyor. İstiyorum ve olsun diye elimden geleni yapmak istiyorum bu yani. Bende 1 yıl olmayınca gittiğimde 1 yıl daha bekle zaten küçüksün demişti
sosyolog1kadin ayyy sorma ya gıcık oldum ama el mahkum🤦♀️Sanki sana ne küçüğüm onlar bakacak sanki ya🤪
Heymama yasım 25 içim 18 🤣
Heymama Yetişkin genç grubundasın canım✌
- Düzenlendi
serenity iyilik sen napiyon nidiyon 😅😅sildim cano sonra dedimki niye sildim happy kids den daha canlıdır hop kaydım geri buraya😅😅
Ayselsilahimigetir evet happy kidsten daha canlı bende buraya terfi ettim orda herkes agresif bi açık bulup nerden laf sokayım derdinler burası daha canlı kimsenin kimseyle derdi yok😂😂
Ayselsilahimigetir hahah 😅 happy kids korkulu rüya burdakiler için 🤣
Heymama bende 25 yaşındayım ama önemli olan nasıl gözüktüğün nasıl hissettigin bir arkadaş bana dedi ben seni kendimden büyük saniyordum bunu diyen benle yaşıt ama göz etrafında kırışıklıklar oluşmuş bende onu 35 sandım knedimi çok kötü hissettim 35. Üstü :( ama komşular 19 saniyormus beni kaç kişiye de sordum 20 dedi
25 yasındayım 😁 Daha dısardan bakıpta bırak anne olmamı 18 ı doldurduguma ınanan yok 😁 Tekele gırıp sıgara almak ıstedıgımde adamın yasıma ınanmayıo bana sıgara vermedıgını bılırım 😁bence öenmlı olan kac yasında oldugun kac gmsterdgn degıl iç yasın bırak bedenın yaslansın ruhun genc kalsın 😁
Heymama 20 yaşındayım ama 80 hissediyorum