sosyolog1kadin ahaha sen yine büyük tahmin etmişsin ben kendimi 18de sanıyorum hala😂🤣 valla şaka maka 30 🙄🤔ama hiç göstermiyorum yani hep öyle diyorlar .Bu arada çok teşekkür ederim öyle düşünmene sevindim 🌺

Ufo ufocum yapma ama böyle bak ponçik yüreciğim üzülmene dayanamaz 🥹

Deleted_1 ahaha ya çok tatlısın. Evli olduğun için 22 23 diye düşünüyordum😃eminim öylesindir burdan bile hissettiryorsun😘

Heymama tabiki gençsin 25 yaş nedir ki.. ama insanlar genelde içindeki enerjiyi vurur dışarıya

Deleted_1 aralıkta 23 oluyorum yada bitiyor işte 😃bende erken evlendim ekimde 4 yıl olacak. 16 aylık çok yakışıklı bir prensim va😍 sen kaç yaşında evlendin

Deleted_1 doktora gittin mi peki canım? Benim de 16 ay sonra oldu. 1 yıl sonra doktora gittik süt hormonum yüksek diye engel oluyordu bide eşimde sperm sayısı biraz düşüktü. Ben ilaç kullandım düzeldi eşimde takviye aldı baya bi arttı 3 ay sonra da hamile kaldım ☺️

sosyolog1kadin gittik canım ikimizinde test sonuçları temiz çıktı doktor hiç bir sıkıntı yok bir yıla kadar olmaması normal diyor ama ben çok istiyorum olmasını ya en azında sen sıkıntının ne olduğunu öğrenmişsin bize bir sıkıntı yok diyor ama en son troid bezim yüksek çıktı bu engel oluyor dedi alanı olan doktora git ilaç versin dedi o doktorda alakası yok ilaca gerek yok ne yapacağımızı şaşırdık valla

Heymama kız ben 21 de ilk oğlumu 22 de 2.oğlumu doğurdum 30 da kızımı doğurdum Allah nasip ederse 32 de 4.çocuğumu doğurcam ama inan şöyle geriye bakınca 30 zaten kadının dönüm noktası olduğundan ben kendim çocukken çocuk büyütmüşüm 25 yaş bana göre tam böyle bıcır bıcır yaşlar sen anne oldun diye neden büyüyesin ki yaşın çocuk daha yani
              Nil karaibrahimgilin şarkısını dinle anne olmak zor diye bi şarkısı var onu dinle

sosyolog1kadin öyle yaptık canım başka doktora randevu aldık yaşımızı biliyor ne olacak sanki 40 yaşında anne olan var diyor🤦‍♀️

Deleted_1 tövbe yarabbim ya sanki bi onlar biliyor. İstiyorum ve olsun diye elimden geleni yapmak istiyorum bu yani. Bende 1 yıl olmayınca gittiğimde 1 yıl daha bekle zaten küçüksün demişti