arman evet canım duzceliyim sende mi duzcelisin
Tatil yeri öneriniz var mı?🌴🌻🌼🌺
Sokaklambasi haaa güvenilir yer var aslında link bulursam atarım buraya
Sokaklambasi evet gezmek amaçlı 🙂
Polyannacilik kayınvalidem Düzceli. Biz gittik yazın bir kaç kere. Çok güzel baya yerleri gezmiştik. Bilirim çoğu yeri
Polyannacilik Canım ya atabilirsen cok hayra gecer acikcasi😂 vaktim kalmadi bu gidisle gidemiycem
Sessizakipci Nerde konakladiniz kuzu
Sokaklambasi Safranboluda otelde kaldık, nevresim vs temizdi ama yastık yatak kirliydi. Oda genel olarak büyük temizdi. Ama bunun yerine Karabük ün Yenice ilçesinde bungalov evler var orayı çok beğendim orayı tavsiye ederim.
Sessizakipci yok ya kalamam orda😂 bungalov evlerin ismini hatirliyo musun
Sokaklambasi Yenice ıhlamur teras olarak bı bakın netten bulamazsanız numara vereyim, bizede eşimin arkadaşı tavsiye etmişti
arman aaa ne güzel 🥳🥳neresinden kayinvaliden
Sokaklambasi 🤣ben de bi geldim şu ülkede şu şehire gidin diye açtım postu istambula yakın bi şehir🤣🤣🤣
Polyannacilik ticaret meslek lisesi var onun karşı sokağında. Merkez diye geçiyor heralde oralar.
Sahra5 Anlamadım ne demek istedigini😂
Sessizakipci Buldum ben inceliyorum simdi🙃
Sokaklambasi ilk önce başlığı okudum tatil yeri öneriniz varmı diye bende diriek yazmak istedim postuna şu ülkeye gedin diye 😁ama meyerse sen yakınlardan istiuormuşsun
Sahra5 ahahahaha hayaller hayatlar😂😂 yurt dışı sevemiyorum ya daha once kotu bi deneyimim oldu 😬
arman aaa evet biliyorum 🙊🙊🙊
Sokaklambasi heh iyi 🙂
Sessizakipci Sapancada bi yerle anlaştım insallah dolandirilmazsam😂 bi de kapora gondericem diye ucretin tamamini gonderdim yanlislikla 🤣 burasi istanbula 5 saat falan daha uzun kalabilicemiz bi tatilde buraya gitmeyi dusunduk🙃