Kizlar simdiden kusura bakmayin uzun olabilir.
gecenlerde eltim bana sesli mesaj atmis sozde ben kucuk eltime onun demediklerini diyormusum bende dedim ki hayr demedim soylesem soyledim derim iste sonra bu basladi bundan sonra kimseye ne maddi ne manevi yardim etmeyecegim felan gibisine bende dedim ki baba sen yardim felan etmedin neyin tantanasi bu eltim gezmeye giderdi esiyle cocuklarina ben bakardim gelirdi saol allah razi olsun gozum hic arkada kalmiyor felan sonra ben dedim ki sen beni hic tanimadinmi ben herseyde yaninizdaym sen gezerken cocuklarina felan bakardm bana diyor ki sen ameliyat oldugunda ben senin cocuguna baktim yoksa sokakta kalicakti bende dedim bakmasaydin benim ailem var esim tutturdu abim cagiriyor diye sonra diyorki laflarimi carpitma bidaha olsa bidaha bakarim dedim bdaha olursa birak sokakta kalsin bn vermem cocugumu sana baya laf dalasina girdik yani anlayacaginiz birbirimizle ve artik gorusmuyoruz bolesi daha iyi bence
Sorunn Eltimm 😩
Sade_khve fazla samimiyetin herzaman tez ayrılığın getireceğine inanmisimdir 🍀🥳🥳
honeyland aynen cok daiyi oldu boyle ama bi yandanda esime uzuluyorum abiside simdi konusmuyor onunla oda uzuluyor ister istemez
Sade_khve onlar kendilerini neden iki kadın arasına sokuyor ki siz konuşmazsanız onlar konuşur 😏
Yorumcuanneniz esim oyle zaten ama kaynim karisi konusmassa oda konusmaz oldu bitti ole
Sade_khve değişik ya
Sade_khve keşke ağız dalaşına girene kadar bi dk bekle deyip arayıp küçük yılanı konfrransa alıp hesap sorsaydınız böylelikle kim yalancı kim değil ortaya çıkardı büyük eltinizle aranız bozulmazdı
Ruzgarin_kadini zaten bide o var ordan laf tasiyor belli yani bende kayinvalideme sordum anne sende ordaydin konustularmi dedim ama yok dedi kadin yemin bile etti buyuk eltin oyle birsey demedi dedi anlamiyorum kim yalan kim dogru artik biraktim mesafe koydum en iyisi boyle