Ask_hosmus Kbcr buğdayı haşlayıp ayranın daha kıvamlı haline koyuyorsun, kayınvalidem gil içine közlenmiş patlıcanla biber de koyar ama ben sade seviyorum
TombulHatun Ask_hosmus buğdayı haşlayıp süzme az suyla haşla buğdayın o kendi özü suyu kalsn ben içine tane mısır da eklerim yazın eksik olmaz evde
TombulHatun Rouge ay benim annem kurufasulye koyar ben sevmem naneyi hiç yakarak koymamıştm bende öyle deneyeyim 😂
Limonlupopkek Kbcr ben bol sehriyeli yapiyorum oyle guzel oluyor sadeyo yapamiyorum. Nohutlu tavukluyuda guzel yapiyirum. 🤤Dedim aklima geldi canim cekti😬
Rouge TombulHatun kuru fasulye bende sevmiyorum ya ama nohut güzel ya yakıştırıyorum ben😂nane cok severim seviyosan dene ama kuru olarak da dene hangisini seversen cünkü soguk ya bazen bütünleşmiyor yaktıgın zaman ama ben seviyorum 😍
TombulHatun Kbcr ben dün gece pırasa pişirdm mm ekşili ekşili yanına yoğurt eşimin dünden tavuklu makarnası kaldı 😂😂
Ssevgiii__oo Kbcr ıspanak yoğurtlu sarımsaklı tavuk ciğer sote sebzeli bulgur pilavı tatlı yok diyetteyim 😁