Rouge TombulHatun yap yap bende böyle zamanlarda götürüyorum kendimle yada meyvelisini yapıyorum içine buz at götür mükemmel 😂🤩
Rouge TombulHatun benide götüüürrr bayılıyorum ya nane ,o kokulu taze salatalık domatesler koklaya koklaya sec al o kadar isterdim ki senle gelmeyi suan😂sadece pazarın balık kısmından nefret ederdim
TombulHatun Rouge sen=ben ağzımı burnumu kapatarak geçerim balık tezgahının oradan millet bana bakar kusucam ne bakıyosunuz işte 😂😂 ben bu akşam senin yerine de gezerim kızı babanneden almadan kocayla başbaşa pazar gezicez 😂
Kbcr Rouge yarın ki menü hazıırr 🥳 anacığm yaprak sarma yaptı geceden bende yanına mercimek çorbası yapıp günü kapatıyorm 😂😂 sizn planlar nedir
Yasak_elma TombulHatun Bişey söyleyimmi iştahsız insanın iştahını bile açarsınız senle ardle ☺😋😋yemek deyince gözlerinizin için parlıyor görmediğim halde fark ediyorum👌😊
TombulHatun Yasak_elma yemek bir sanattır yaşamak için yemeyeceksin mutlu olman lazm 😂😂 diyet menüsü yazarken bilr iştah açabilirim kendime bir salata tabağı hazırlarm eşim yemeği bırakıp salatama salça olur 😂😂😂
Yasak_elma TombulHatun Yemek yerken mutlu olanlardan biride benim🙋♀️Özellikle sevdiğim bir yemeği özene bezene yaparım sonra @Eskobar misali zürtcükleye zürtcükleye yerim😋😋Ama beni gören formumu koruduğum için hiç bişey yemiyorum sanıyor🤭halbuki kocamdan fazla yerim sofrada🤷♀️
TombulHatun Yasak_elma bende tam tersi az yerim beni görende dünyaları yiyorum sanıyor yemek yerken görünce şaşırıyor 😂😂
Eskobar Yasak_elma zortcuklaya zortcuklaya 😂😂😂😂herkesle aynı tabağı bitiriyorum ekmek kurabiye yiyemiyorum diye kilo alamıyorum pilav makarna yiyorum yok anam yok babam denen çöp sülaleye çekmişiz
Kbcr Eskobar ah şu zortçuklaya zortçuklaya örneği nedense benim bi iştahımı açıyo 🤤😂 ama maalesef ben yemek yemeyi sevmiyorm öyle iştahlı yiyemiyorm 🤦🏻♀️
Yasak_elma Eskobar he zortcuklaya zortcuklayaydı 😂😂 ee sulalen zayıfmiş kiz senin kiloyu nasil alicaksın armut dibine düşer kökünü s’ktiğim kökune çeker diye bi atasözü var geldi aklıma kizce🤗aman boşver kiloyu ne guzel boyun var seninde at gibi daha ne istiyorsun kız☺
mamacita Hiç yemek yapasim yoktu bugün, istiridye mantarını yumurta mısır ununa bulayıp airfryer e atıp kizarttim yanına salata mis gibi oldu😂
Kbcr Pinkayse ayy bugn aynısını yaptm patates patlıcan kırmzı yeşil biber üzerine domates sarımsaklı yoğurt tamam işte 😂 ama yarına fikir kabl edilir 🙄