Matruskaa valla biz haftada en az 5 gün yapıyoruz. Eşimin libidosu tavan. Bi de baya uzun sürüyor. Ben sıkılıyorum artık ta bi şey demiyorum. 🫢

Nakrenpasa Hay masaallah 😁😁 sartlar el versede haftada en fazla 3 yaparız heralde coluk cocuktan fırsat olmuyor. Bızımkı ytalımmı yataşım hadı çat çat öat kalk yıkan 🥰😁

Nakrenpasa Yaa benımkı tam bir kütük 6 sene oldu daha 1 senedır ön sevısme olur bn öpüşmeyı sevmem bn elleşmeyı sevmem dıyıp duruyodu konus konus zor yonttum bıraz bı 6 sene daha gecerse belkı kütüğüm tamamen yontulur 😁😁😁

Diloland daha kısa sürenlerde war demk çok can sıkıcı bi durum yapmaya deymiyo

Diloland kız mesela dedim 3 dkka bile sürmüyordur benimkide emin ol 3 dkka bile fazla suan hahaha 😂

Ozge49595 ciddi misn gerçekten 30 saniye mi? Eşin neden gidip görünmüyor yani kendi bu durumdan memnun olmayıp gitmesi gerek ya

Diloland demi deymiyo insan isteği kaçıyo😂heves kursağında kalıyo

Diloland canim gectikrici sprey neden kulanmiyorsunuz eşinizle konussanizya ,bizimde sizinki gibiydi ben anlayamadan bitiyordu çok sinir oluyordum oda farkındaydı tabiki uzatmak için sekse odaklanamiyordu konuştuk ve sprey aldık eczaneden 20 dk ya çıktı ,etkisi 3 katı oluyor ,dizinde zevk almaya hakkınız var .