Amannebileyim herkes kendine göre haklı 🥲
Sizi iki defa yarı yolda bırakmış artık güvenmezsiniz sizde. Annenize küsmemeniz taraftarıyım araya mesafe koyarsınız ama küsmek, yok saymak doğru bir karar değil.

Kuzulkurt Küsmek değil de mesafeli durmayı düşünüyorum zaten normalde de ben arasam konuşur aramasam hiç arayıp sormaz dün aradım meşgule attı daha arayacak konuştuğumuz zaman da bir şeyleri bahane edip kapatıyor zaten

Amannebileyim bir evlat olarak üzülüyorsunuz anlıyorum. Annenizle açık açık konuşun bu konuyu.mesafe koymadan önce neden mesafe koyduğunuzu açıkça belirtmeniz gerekir bence

Amannebileyim Kusura bakmayın ama Annenize güvenerek mi ev ayırdınız tamam demiş demeseymiş idaha iyiymiş ama bence beklentiye girmeyin 0 beklenti 0 sıkıntı

Amannebileyim annenizin tutumu doğru değil kabul ediyorum. Ama eşinize de bu fırsatıda sunmayın. Siz kendiniz evleniyorsunuz evlilik kolay değil hele ki bu zamanda çok miktarda paralar dökülüyor bı yuva kurmak için. Eşiniz çalışıp siz çalışıp kendi emeğinizin hakkı ile birşeyler yapmaya çalışın. Sonucda o anneniz. Bı kavga da kuslukte gidebileceğiniz tek kapınız. Ben okuduğum postta eşiniz annenizin hakkında size sürekli birşeyler söylüyor gibi hissettim. Yerinizde ben olsam buna izin vermem. Sonucda kimseye güvenerek evlenmediniz. Bencee iki insan sevdikten sonra her şekilde hal olur eşyalar. Sadece biraz emek ve çaba gerekiyor.🌿

Amannebileyim canim bi tanıdığım vardı Allah rahmet etsin oldu bana kaçarak evlendiklerini ve evde sadece minder olduğunu anlamıştı sonra eşiyle bir olup çalışıp herseylerini yaptılar oyleki kendine ait arabası eşinin arabası yazlığı evi vardı iki çocuğu vardı kimseye minnet etmemişler ve çalışmışlar sende annenden ondan bundan bekleme hemen çocuğunu yapma çalışıp her istediğini kendin al

Amannebileyim bana annenizin bu davranışlarının altında farklı bir duygu var gibi geldi. Ya yakınındaki birileri laf çarpıyor onları düşünüp düşünüp size karşı net bir tavır takinamiyor. Ya da kendi içinde hesaplaşmalara giriyor ve bir türlü içinden çıkamıyor. Yoksa durduk yere koltuk takımı sözünden niye dönsün ya da evden bir şey verecekken vermeme kararı alsin… Zaten anneniz cimri biri olsa bunu bilirsiniz ve burada sormazsınız o yüzden bu şıkkı direkt eledim.

Amannebileyim Anneniz zamaninda alirim demis ama suan alamiyor diye zorlamaniz iyi degil bence. Esinle sen aza coga kanaat edip azar azar alabilirsiniz. Bence beklentiye girmeyin annenizi de esinizin gozunde suclu etmeyin. Orta yolu sizin bulmaniz gerekirken esinle birlikte annenize dolmayin.

Amannebileyim hiç birşey kaçarken annemden rızamı aldınki annenden eşya bekliyorsun elle günle gitse bile bir çöp almasa bile annenin sorumlugunda degilsinki kocan düşünsün herşeyini elle günle gittim ne annemden ne babamdan böyle bir talebim oldu herşeyimi kendim yaptım onlarda yapabildiklerini

Amannebileyim benimde televizyonum yok kimsedende beklemedim allah razı olsun ailem çok yardım etti ama etmeselerdi de birşey beklemezdim bunu yapması gereken eşim çünkü ben çalışamam küçük bebeğim var ailemden birşey beklerse de hayırdır hla onlarla mı yaşıyorumda beklentin var derdim

sineklibakkal Konuştuğum zaman ben yapmak zorunda değilim diyor ben zaten yapmak zorundasın demiyorum en başta ben şunu şunu yapacağım demese kimse beklenti içine gitmezdi zaten

Pink-pink2 anneme güvenerek ev ayırmadım fakat size de aynı şey yapılsa emin olun sizin de zorunuza gider ben illa maddi destek beklemiyorum evim taşınmadan 1-2 gün önce aradım anne ev şu gün gidecek gelsen yanımda dursan diye benim ne işim var iki çocukla dedi ki kardeşlerim evde tek durabilecek yaştalar dışarda işi olduğu zaman ikisi evde yalnız duruyorlar benim yanıma gelmedi bile evimi taşıdıktan 1 gün sonra da köye gitmişler gezmeye 1 ay olacak neredeyse daha bir kere gelmedi bile

Amannebileyim ben sizin yerinizde olsam boş evde oturum ama ağzımla bir şey istemem. Sizde istemeyin, beklentiye girmeyin yapacak olan yapar zaten.

Bsrkaya maddi desteği de geçtim evim taşınmadan birkaç gün önce anneme söyledim anne şu gün ev gidecek gelsen yanımda dursan diye altı boş bahaneler sundu bana çocukları evde tek bırakamam dedi ki zaten kardeşlerim evde tek başlarına duruyor sürekli yapılacak iş yoksa niye geleyim dedi yanımda olmanı istiyorum sadece dedim gelmedi ben taşındıktan bir gün sonra da çıkmış köye gitmiş gezmeye

Ginger maddi durumu geçtim manevi olarak yanımda olmasını istedim onda da olmadı aşağıya yazdım zaten

Mavii__ Alamıyor değil almıyor eşime karşı sürekli annemi savunuyorum zaten fakat maddiyat değil sadece manevi olarak da destek olmuyor aşağıya da yazdım zaten

hatun59 ben annemden bir şey beklemiyordum evi ayıracağımızı söylediğimiz de tamam ben oturma grubunu alırım demek yerine elimde oldukça destek olmaya çalışırım demiş olsa mesela kendine güvenmezdim ayrıyeten sadece maddi açıdan değil manevi açıdan da desteği yok evlendiğim zaman sadece kıyafetlerimi aldım evden başka hiçbir şeyi almadım eşimle kayınvalidem beni al aya geldiklerinde kayınvalideme gençlerin önünde değil arkasında duralım diye konuşuyordu ama şu an arkama bakıyorum kimsem yok en basitinden taşınacağı gün dedim anne gel yanımda dur diye onda bile gelmedi