16 yasimdayim test yaptim ve teste iki çizgi cıktı ama bulanık fazla görünmüyo ikinci çizgi napmaliyim

Yagmur1616 ya bence sen trolsün ya başka açıklaması olamaz akıl sağlığın yerinde mi senin 16 yaşındayım diyorsun ve anlattgın doğruysa hamilesin ne bok yicen şimdi nasıl bu kadar rahat olabiliyorsun

Deleted2 hamıle ben mı bılmıyorum anlatım yaa yazdıda kalmak istemiyorum ama ben durumu anlatım dedım yardımcı olursunuz. Bana

Deleted2 niye rahat olmasin ki dune kadar siz degilmidiniz 16 yaşinda bir kizin bakireligi bozuldugunda olmaz bişey diyen bence o kizla bu kiz ayni evli degilmis bekareti bozulmuş o olmasa bile ayni muhabet işte tam da bu yuzden diger kizlarla anlatmaya calistik simdi napicak sence? Kurtaj? Yoksa sevgilisi evlenmek istemeyecek kandirip duracak o da o zama kadar karni burnuna gelir iste o cocuklara yazik oluyo biz burda anca laf ediyoruz ama siz çok yanlis yonlendirdiniz 1 hafta once 🙂

Deren git hamile kal mı dedim yaptığı şeye saygı duydum ztn keşke beyninizle okusanız yazılanları

Deleted2 16 yaşinda bir kizin beyni ne kadar duşunebilir ki ? Tabi biz kiçimizla okuyoruz senin ablalik tasladigini şimdi ne yapmasi gerek siz soyleyin herşey biliyorsunuz ya

Deleted2 tabi şimdi de hamile kalmasina saygi duy 80 lerde kalma hangi devirde yaşiyoruz sonuçta normal 16 yaşinda bakireligini kaybetsin evli olmadan hamile kalsin

Deren bende 18 yaşındaydım ama gayet aklım yerindeydi nasıl hamile kalmamam gerektiğini çok iyi biliyordum herkes bunun kadar salak mı Nesine ablalık yapıcam herkesin kendi hayatı kendi seçimleri

Deleted2 aaa niye geçen hiç böyle konuşmuyordunuz şimdi mi herkezin kendi hayati oldu

Ah ah kucukken yapılan hatalar! ileride çok kafani vurursun duvarlara be yavrucum hem kensi hayatın hem karnındaki.. hamilesin yuzde 90 👏

Nasıl bir hale geldi evlatlarimiz... yazik cok yazik... ailem biliyor yazmis bir de kızımız. Eğer durum gercekten öyleyse o aileye yaziklar olsun esas... küçük yasta evlilik olduğunda herkes aslan kesiliyor (ki kucuk yasta evliliğe karşıyım fakat benim mantigim couklar cocuklugunu yasasin, gezsinler, okusunlar) fakat boyle durumda saygi duyuluyor.... umarim kendi evladinizin basina gelmez ve saygi duymak durumunda kalmazsınız...