Eğer içine boşaldıysa kalirsin değdiyse o bir damla sperm bile hamile edebilir.prezervatif kullanın yada bir havluya bosalsin gousunede olabilir.

Hafsa çok düşük bi ihtimal ala yinede nasip olma ihtimalinde var ancak test yaparsan öğrenirsin doğru sonucu

Hafsa canım senin durumunla benm durum aynı bende yurtdışına geldim 7 aylık evliyim bende ilk başta istemiyordum sonra istedim şuanda gebe kalmaya çalışıyorum bence stres yapma ve inan ki beneğinin olmasıyla daha huzurlu olursun bende senin gibi düşünüyordum ilk başta dilim yok yabancı ülke ne yaparım diye ama şuan öyle değil eşim yanındaysa hiç problem yapma ha çok az içime girdi diyorsun tutma ihtimali düşük ama yinede riski var adetine kaç gün kalmış

Hafsa yıkamışsan hemen olacağını sanmıyorum tabi yine allahın işi nasibinde varsa tutmuştur stres yapma istersen kan tahlili yaptır emin olmak için

Semanur21 ne zaman yapım ben testi sekız gün var adetıme ben 18 16 günde bır hasta oluyorum bende hep öyle kızkende sımdıde

Hafsa yumurtlama dönemin geçmiş büyük oranla canım stres yapma korkma ben istiyorum da hala bişi yok hem olsada yine üzülme inan ki bebek bi mucize bakarsın sana bi dert ortağı olur bende daha alışamadım buralara istiyorum ama nasip inşallah hayırlısıyla allah banada bi bebek verir isteyen herkese tabi

boncukannedaha yeni ilişkiye girmişsen şuan testte de çıkmaz bekle canım adetini ama stres yapma sen stres yaptıkça adetinde gecikir

Semanur21 çok stres yaptım ben erken dıye kaldımı kalmadımı dıye ne zaman yapım yumurtlama dönemi ne zaman olıyor kı

Hafsa korkmana gerek yok canım stres yapma kendine çok teşekkür ederim canım inşallah hayırlısıyla zor gerçekten senin kaynanan var yanında bende hiçkimse yok yalnızım keşke benimde kaynanam yanımda olsaydı sıkıntıdan patlıyorum bende diyorum bi bebeğim olsa onunla ilgilensem allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

Hafsa canım yumurtlama dönemi adet döngüsüne göre hesaplanıyor sen internetten hesaplayabilirsin

Hafsa yok canım öyle yapma eşinle arana mesafe koyma uzaklaşmasın senden daha dikkatli olmasını söyle yada başka şekil korunma yöntemi yap geri çekilmeyle güvenilir bir korunma yöntemi değil doğum kortrol hapı kullanabilirsin mesela

Hafsa ben finlandiyadayım canım bizim burda fince konuşuyorlar ben haftada bi gidiyorum kursa bizim kaldığımız yerde dil kursu daha açılmamış onu bekliyorum bende ama emin ol dil bilmemende bebek için sıkıntı değil benimde daha düzenim işler biraz yoluna girince tam düzenimi kuracam ama çncelik benim için şuan bi bebek

Hafsa koz googleden yumurtlama hesaplama yaz çıkıyo zaten uygulama değil diren googleden hesaplayabiliyorsun 😄😄

Semanur21 benımde duzenım yok zatne ondan dedıö kalsın sımdı çocuk ama şüphe ediyorum hangı sıten bakım bırde ıerı yapmayınca nasıl ınsan kalır hamıle

Hafsa hamile kalacağını sanmıyorum canım çünkü adetine bi hafta var yumurtlama dçneminde değilse çok düşük bi ihtimal beşki oda çok düşük bi ihtimal hiç kafana takma hem farzedelim ki hamile kaldın niye kendine zehir ediyosun ki hamile olsan yapabileceğin bişi yok ki artık dert etme inan allah insana hayırlı olanı veriyo bak 5 aydır ben benek istiyorum daha bişi yok şuan bile adetliyim sıkıntı yapma yani anlayacağın herşeyde bardır bi hayır

Hafsa valla canım biz o kadar uğraşıyoruz daha hamile kalmadık ama kimilerininde yanlışlıkla oluyo bende anşamadım o yanlışlıkla nasıl oluyo 😄😄😄 seninde o mesele oldu galiba

Hafsa stres yapma boşuna huzurunu bozma herşey olacağına varır ama dediğim gibi eğer istemiyosan başka korunma yöntemleri dene sen ne zamandandır evlisin

Hafsa yok canım zaten bildiğim kadarıyla almanyada baya yardım sağlıyorlar hamile kalınca para veriyorlar doğum yağınca bide bakıcı bile veriyorlar diye biliyorum korkma ya heryerde tercümanlar var bende ilk başta senin gibi çok korkuyordum sonra baktım ki nereye gidiyosun tercüman tutuyorlar rahatşıkla derdini anlatabiliyorsun