Kızlar sıkıldım artık keyif alamıyorum eskisi gibi herşey monotonlaştı değişiklik olarak neler yapılabilir
Monotonlaşan gece hayatı
minionss farklı bir mekan değişikliği bile çok farkediyor canm 🥳
minionss başka pozisyon deneyin, yatak odasından başka yerlerde sevişin( banyo, mutfak, salon koltuğunda) farklı fantezi gecelikler giyin,
Bende beklım şurda 😁 Kendın evıme gecıcem ıns bı kac aya o zaman degerlendırırım fıkırlerı
minionss Bazen odama mumlar yakıyorum gül yapraklarıyla vs süslüyorum gecelik vs giyiyorum o bile değişik bir hava katıyor
minionss bende aynı seyden müzdaribim ama eşimi rahatsz etmiyor tabi bentrendyoldan ylang ylang yağlı mum siparş ettim. Hos kokulu bir masaj yağı alabilirsin ekstra bizde. Mumı yaktım eşime bana masaj yapmasını istedim sonra olanlar oldu bende ona yaptım filan pızisyonları siz ayarlarsnz. Eşim cok iyi oldu bir daha yapalm diyor 😂 gecenlerde de yazmıstım görmüşsndür belki otel odası tuttum götürdm eşimi oda cok hosuna gitt benimkinin. tabiki yatılı kalmadık. 3-4saat takıldık sadece. Yatakodasnda bebeiş oldupu için zaten sürekli oda değiştiryoruz.
- Düzenlendi
ZRaporu su zihinde kurulan fantezileri hep merak etmişimdir 🥲
Evet bnde yanı nasıl yapıcaz hadı kendımızı burdamı hayal edelım dıcez tek taraflımı kurucaz o fantazıyı😁
Ya bu tamamen uçsuz bucaksız bir durum. İkinizde yapabilirsiniz eşinin fantezi yönü iyi değilse kendinde zihninde canlandırabilirsin. Ben o anda mekan değişikliği yapabiliyorum zihnimde. Eşim fantezi anlatıyorsa onu kafamda canlandırıyorum. Onun fantezi ben açmazsa kafamda kendim kuruyorum. Ama başrol hep eşim bu arada 😁🐣 daha detayıda bana kalsın 🙃
Matruskaa sende ne çekiyon be bacım her seks postunda varsın 😄
ZRaporu peki benım bunu okurken zihnimde hiçbişey canlanmaması ve hala anlamamış olmam 🤣🤣🤣
Tmm sustum gidiyorum 🤭🤭
Sevdalugunhicsarmadi farkettıgıne göre sende varsın 😁 sadece sessız kalıyosun heralde
Matruskaa bakiniyorum öyle cinsellikten başka paylaşım da yok zaten meraktan bakiyorim kim ne yorum yapmış diye yoksa çok kafama taktigim konu deil senin hepsine yorum yapman dikkatimi çekti boşver olduğu kadar 😄
Sevdalugunhicsarmadi dedıgın gbı cınsellık postu cogunlugu senınde bnden assa kalır bı yanın yok yorumda bulundugun cogu post cınsellık sende cekıyosun heralde 😁 Sen dün benı savunurken bugunde banamı lınc gırısımınde bulunuyorsun 😁😁
Matruskaa yoo lincledigimi düşünmüyorum şakaydi fikrim varsa yardımcı olmak adına yorum yaparım sadece