Pinokyo düşünme yanı temızlı kokarmı vs dıye olaya odaklan 😁 ıllakı bıyerınden bı hosnut oluyosundur esını yönlerdır surdan yap şöle yap vs

Pinokyo Kozan yapmak istiyorsan yapsın demek ki hoşuma gidiyor , rahatsız olsa koku alsa yapmak istemez. İşi akışına bırak.

Pinokyo sen bu kere daha dene esını yönlendırerek onu sen bılıosun yavas yapması nazık davranması falan degısır. Zevk almadın ıstemıyosundur zevk almaya baslarsan sende ıstersen 😁

Kesinlikle esinin rahatsiz olacagi bisey var mi koku var mi temiz mi diye dusunme . Sen onu düşünmekten zevk alamiyorsun. Bir erkege hayatta zorla bisey yaptiramazsin yapiyorsa rahatsiz olacak bisey yoktur isteyerek yapiyordur buna emin ol. Hic dusunme acaba acaba diye sadece zevk aldigini hisset .. dokunuşlarıni falan.. istersen esini izleyede bilirsin o oral yaparken… Benim cok hosuma gidiyor bu mesela

Pinokyo Eğer koksaydı eşinde tiksinseydi sen istesende şu bu der bahane eder yapmazdı👍tiksinmeyi unut esin tiksinmiyor beynine öyle yerlestirme bu sende bitiyor öyle düşündüğün için zevk alamıyorsun.Neguzel işte eşin istekli sana oral yapmaya sende anın tadını çıkart.Temiz olduğundan eminsen neden kokasın neden pis tat gelsin eşinin ağzına.Bazı erkekler eşlerinin oral yaparken ağzına boşalmasından çok hoşlanır senin eşinde iatiyorsa bunu eee boşal gitsin sal kendini adam seni zevklendirmeye çalisıyor utanıcak çekimecek bişey yok o senin eşin ve senden tiksinmiyorrr……Böyle de surekli kendine.

Pinokyo yani hayatim istediğin kadar yıka temizlenir ama sonuçta dili temas ettikçe ister istemez koku olur. Ben iliskiden hemen önce intim jeli kullaniyorum çok memnunuz. İçim daha çok rahat ediyor rahatlıyorum

Pinokyo cok değişik bi şekilde orası erkeklerin hosuna gidiyo beğeniyorlar galiba orayı delik fakan gördükce coşuyorlar sende akışına bırak