Oral ilişkide zevk alamıyorum
Eskobar midem kalktı 😂
HayatSadeceBirBedel Mastürbasyon.
HayatSadeceBirBedel Doğrusu mastürbasyon.
Cicekliperde o neydi bende o yokta😂😂😂😂
Eskobar sen hamilesin ondan 😂
Kesinlikle esinin rahatsiz olacagi bisey var mi koku var mi temiz mi diye dusunme . Sen onu düşünmekten zevk alamiyorsun. Bir erkege hayatta zorla bisey yaptiramazsin yapiyorsa rahatsiz olacak bisey yoktur isteyerek yapiyordur buna emin ol. Hic dusunme acaba acaba diye sadece zevk aldigini hisset .. dokunuşlarıni falan.. istersen esini izleyede bilirsin o oral yaparken… Benim cok hosuma gidiyor bu mesela
- Düzenlendi
Pinokyo Eğer koksaydı eşinde tiksinseydi sen istesende şu bu der bahane eder yapmazdı👍tiksinmeyi unut esin tiksinmiyor beynine öyle yerlestirme bu sende bitiyor öyle düşündüğün için zevk alamıyorsun.Neguzel işte eşin istekli sana oral yapmaya sende anın tadını çıkart.Temiz olduğundan eminsen neden kokasın neden pis tat gelsin eşinin ağzına.Bazı erkekler eşlerinin oral yaparken ağzına boşalmasından çok hoşlanır senin eşinde iatiyorsa bunu eee boşal gitsin sal kendini adam seni zevklendirmeye çalisıyor utanıcak çekimecek bişey yok o senin eşin ve senden tiksinmiyorrr……Böyle de surekli kendine.
Pinokyo hele lükse bak sen sbbshsjshs
mamacita nasik kullaniyosnuz yani sürüp yikaniyomu detayli anlatrsimisinz jeli
Zuzucaaseyler evet suruyosun köpük köpük oluyor zaten sonra yikiyorsun. Ben sebamed kullanıyorum içeriği temiz. Mis gibi oluyor kukuslar😂
mamacita haha çok teşekkür ederim 🥰