Marbled Birpumpkin Geçen ay kimyasal gebelik geçirmişsin muhtemelen. Adet öncesi pozitif çıkar, sonra adetle birlikte vücut sağlıksız gebeliği sonlandırır. Birçok kadın bunu farkında olmadan yaşıyor.
Birpumpkin Ruzgarin_kadini bu akşam yaptığım da hiç bişey yok artık neticeyi doktor söyleyecek ne diyeyim hayret bişey
Ruzgarin_kadini Birpumpkin bencede varsayımlarla kendini yıpratma git bi muayne ol erken teşhis hayat kurtarır 🤗
Stardust1 Birpumpkin o zaman muhtemelen hamilesiniz, kan testi yapıp netleştirmeniz iyi olur. Tebrik ederim 🌸
Nesizade Birpumpkin yaptır kan testi eşim ümitlenmesin istiyorsan söylemezsin sonucunu öğrenene kadar canım en azından için rahat eder ne olacak 1 saate çıkıyor
Birpumpkin Nesizade Randevu aldım yarım normalde adet günüm bakalım doktora gidince belli olur artık 😐
Amannebileyim Birpumpkin Hastaneye randevu bulamıyorsanız sabah saat 10 dan önce sağlık ocağına gidin bence hem gebelik testi yaptırdınız hem bilgi alırsınız aile hekiminizden sonra duruma göre hastaneye gidersiniz
Sucuklu_yumurtaaa Birpumpkin Üstüne görme yaşıyor olabilirsin benm bir tanıdığım tüm hamileliği boyunca adet görmüş bir kan testi verin bence kimyasal gebelik vs de olabilir
Yavrukedi Birpumpkin kistin olduğu için silik çıkabilir. Arkadaşımda aynıydı doktora gitti testleride yanında götürdü doktor sebeb bulamamış kistin var onlar yalancı pozitiflik gösterebilir demişti.
Emommom Birpumpkin bazen hata verebiliyormuş testler. En mantıklısı kan vermek. Niye kan testi yaptırmıyorsunuz
Birpumpkin Emommom geçen ayda aynı durumu yaşadım pozitif sonrası adet oldum bu ayda elime hiç bişey söylemedim o yüzden gitmedim ama randevu aldık doktora da bu durumdan bahsedeceğim
Emommom Birpumpkin sağlık ocağına da gidebilirsiniz. Sabah erken gidince yapıyorlar testi ertesi güne de çıkıyor hemen. Hastaneyle uğraşmaya gerek kalmıyor. Hep aynı şey oluyorsa farklı marka testleri deneyin bence