Nietzsche Kumruu Evet ben o yıllarla başlayınca öyle devam etti ,olsun nostalji yapmış olduk. Hepimiz görünce bi mutlu olduk 😊
Yasak_elma Matruskaa bunun bi deģişiği bendede vardı ayy😂😔Bundan selenada takıyordu aynı rengiydi hemde hatirliyorumda😂
Yasak_elma Nietzsche kıız koleksiyon yapardım ben bunlardan herrenk vardı takmaya kıyamazdım cünkü hemen ikiye ayrıliyorlardı bende öyle saklardım açıp acıp bakardım ah yıllarım yaa🤩🤩
Nietzsche Ask_hosmus bende 27 olacağım. Bilemedim benim çocukluk bittikten sonra çıkmış olabilir bu 😂
Nietzsche Ask_hosmus daha dolu şey varda bulamadım 😂bak minik jöleleri kimse atmadı bir de plastik çanta gibi şeyde şeker satılıyordu
Cano5858 TombulHatun Benim annemlerde hala soba var kışın çok güzel oluyor patates közlemesi falan 🤗🥰
Nietzsche Ask_hosmus 😂😂😂 özlemişiz bide çok açız hep yiyecek şeyler 😂😂 bir de yuvarlak sakızlar vardı renkli . Dizili bi şekilde satılıyordu
Ask_hosmus Nietzsche evet evet armut şeklinde portakal şeklinde falandı 25 kuruştu😂 bide eski wanted çikolata varya o çok güzel di 😋
Yasak_elma Nietzsche o sakızladan a101de hala var diye biliyorum🙂Benim oglana bikac defa almışlığim var☺
Nietzsche Ask_hosmus evet o hala var heralde 😂 bi un kurabiyesi vardı hatırlayan olurmu acaba 250 bindi. Dışı sarı renk