Yasak_elma Nietzsche kıız koleksiyon yapardım ben bunlardan herrenk vardı takmaya kıyamazdım cünkü hemen ikiye ayrıliyorlardı bende öyle saklardım açıp acıp bakardım ah yıllarım yaa🤩🤩
Nietzsche Ask_hosmus bende 27 olacağım. Bilemedim benim çocukluk bittikten sonra çıkmış olabilir bu 😂
Nietzsche Ask_hosmus daha dolu şey varda bulamadım 😂bak minik jöleleri kimse atmadı bir de plastik çanta gibi şeyde şeker satılıyordu
Cano5858 TombulHatun Benim annemlerde hala soba var kışın çok güzel oluyor patates közlemesi falan 🤗🥰
Nietzsche Ask_hosmus 😂😂😂 özlemişiz bide çok açız hep yiyecek şeyler 😂😂 bir de yuvarlak sakızlar vardı renkli . Dizili bi şekilde satılıyordu
Ask_hosmus Nietzsche evet evet armut şeklinde portakal şeklinde falandı 25 kuruştu😂 bide eski wanted çikolata varya o çok güzel di 😋
Yasak_elma Nietzsche o sakızladan a101de hala var diye biliyorum🙂Benim oglana bikac defa almışlığim var☺
Nietzsche Ask_hosmus evet o hala var heralde 😂 bi un kurabiyesi vardı hatırlayan olurmu acaba 250 bindi. Dışı sarı renk
Cano5858 Nietzsche kurabiyeyi hatırlıyorum bide leblebi tozu vardı ya onu demek istedim içinde bide sahte para vardı küçük sefaf boru gibi birşeyin içinde 😁😁
Ask_hosmus Nietzsche evet yaa o da çok güzeldi 😂 ah eski tatlar 😋o zamanlar pazar günleri barbie çıkardı saat 10 da fox da izlermiydin😂