taricat yani aslında ben onların ne demek istediğini anlıyorum askında . Ama sosyal medyada paylaşıyorsan eleştirilere açık olmalısınız birde çarşaflı olunca daha dikkatli olmak lazım diye düşünüyorum . Benim ablamda çarşaflı çok şükür herseyi layıkıyla yapıyor elhamdulillah. Şahsen oda paylaşım yapsa ki asla yapmaz bende uyarırdım kendi ablamı . Herkes işine baksın derken o zaman paylaşmayacaksınız ha paylaştınız öyleyse eleştirilere kulak asmayacak dikkate almayacaksınız . Zaten sosyal medya neden var bana bakın görün beğenin diye değil mi . Ha ben herkes işine baksın dersem . Sosyal medya kullanmam . Hakaret etmeden herkes kendi düşüncesini yazabilen yerdir sosyal medya . Lütfen yanlış anlamayın💐çarşafınız hayırlı olsun bu arada 🧿 diyeyim 😊

Emommom amin Allah razı olsun 🤲🏻 dediğiniz gibi benim de eksiklerim yanlışlarım tabii ki vardır ama üslup işte … Beşer şaşıyor Allah yanlislarimizi duzeltebilmeyi nasip etsin 🤲🏻
    Hesabım gizlide artık çok yakınım olmayan herkesi de sildim 👌🏻 mesaj istekleri falan hepsini kapattım . Bir daha böyle birşey yasamamayi umut ediyorum . Allah o pedofili serefsizleri de kahretsin okurken bile sinirden çıldırdım …

Deleted21 ben sosyal medyayı hiçbir zaman birisi baksın görsün begensin diye kullanmadım veya bu yüzden paylaşım yapmadım , yani amacım kendimi millete beğendirmek için fotoğraf paylaşmak olmadı hiçbir zaman . Ben Instagram hesabımı kendime , çocuğuma ait bir anı günlüğü olarak kullanıyorum , ayrıca ekli olanlar da hep kadın zaten … Herkes işine bakmalı bu konuda
    da netim , Sosyal medya kullanıyoruz diye kimsenin hayatına müdahale etmeye hakkımız yok kimsenin de bizim hayatımıza müdahale etmeye hakkı yok hele ki kötü üslup ile asla . Herkes durması gerektiği yeri her yerde her platformda bilmeli .
    Teşekkür ederim bu arada 🤲🏻🌸

taricat maalesef sizinle aynı fikirde değilim . Ama zaten belirttim üsluplu olmak şartı ile 😊

Deleted21 olabilir . Benim düşünce yapıma göre herkes herkese saygı duymak zorunda . Duyamıyorsa da cirkinleşmeden görmezden gelmek zorunda .

taricat eee bende aynı şeyi söylüyorum saygı farklı eleştiri farklı 😂😂eleştireye açık biri değilseniz sosyal medya sizi üzer bunu demek istedim aslında . Çünkü milyonlarca insan sizin gibi düşünemez ve eleştiri yapabilir 😊

Deleted21 bana yapılan eleştiriler saygı çerçevesinde söylenen sözler değildi bende bunu anlatmaya çalışıyorum 🙃

taricat işte bende bunu söylüyorum sosyal medyada çeşit çeşit insan var .herkes bizim gibi düşünmez, bizim gibi yorum yapmaz . Herkes farkı bugün bunu engellersin yarın başkası bunun önüne geçemez siniz . Sosyal medyayı iyi kullanan biri olarak bunları bilirsiniz zaten diyorum .😉

taricat Çarsaflıya fotoğraf paylamak günahta açıklara değilmi bende bunu anlamiyorum.Bende kapalıyım bazen balkona başım cikıyorum fazlada durman hemen girerim iceri zaten başım acık cıktiğım zaman.Karşı komşum bana başın neden açık balkona çıkıyorsun günah dedi yani bu günahlar sadece kapalılar içinmi var biri beni aydınlatsın ben işin butarafındayım çünkü günahlar yasaklar hep kapalılar tesettürlüler içinmiş gibi söyleniyor

Yasak_elma evet kesinlikle millette böyle bir algı var saçma sapan . Çarşaflı insanları mesela dört dörtlük olmak zorunda sanıyorlar . Dört dörtlük olmak imkansız birşey ama farzlar bütün müslümanlara farz yasaklar bütün müslümanlara yasak bunu anlamıyorlar . Carsaflilara, kapalı kadınlara attıkları bu mesajları açık kadınlara atmazlar gerek bile duymazlar mesela . Yahu hepimizin eksiklikleri var kimisi açıktır namazında tamdır , kimisi kapalıdır tesettür görevini çok iyi yerine getiriyordur ama namazını aksatiyordur veya kalp kiriyordur gıybet ediyordur vs vs . Her ibadetin yeri farklı ki 🤷🏻‍♀️ niye herkes herkese bu kadar maydonoz oluyor hiç işi gücü veya Kendi hayatı yok mu bu insanların anlamıyorum

taricat bu devirde akrabalara bile güvenilmezken, kırk kat yabancı neler yapar neler . Cok iyi yapmışsın gizliye almakla. Umarım bi daha başına gelmez canım 🌸

Yavrukedi evli bir kadının hamile olması mutluluk verir bunu rahim içi diye basitleştiren bir zihniyete saygım yok. Hamile kadın ister göbeğini açar ister usg foto paylaşır ister doğum sonrası hastame odasını paylaşır bunu cinsiyet olarak gören biri sapıktır! Ben açık bir kadınım ve bunları gördükçe insanların mutluluğunu paylaşıyorum ve o insanları yüceltiyorum. Tavsiyem kalbinizi temizleyin biraz bu kadar kötü düşünce sizi yorar. Bunlarda benim düşüncem😉

Okurken şoklar içerisinde kaldım. Tüm bunların üst üste gelmeside ayrı canınızı sıkmıştır haklı olarak. Eşimin arkadaşının ablası hafız. Oğlumu ilk öğrendiğimde rehberimde az ve öz insan olması nedeniyle kimseyi ayıklamadan mutluluğumu paylaşmak istemiştim X abla bana şöyle bir mesaj atmıştı ; Sevgili x kadının en mahrem yeri rahmini paylaşmanı sana hiç yakıştıramadım. Sakın ki çocuğun edepli olsun. Sizin kuşak çok edepsiz. Edep ana rahminde başlar. Sonra bizler neden çocuk sakat yaramaz diye dert yanıyoruz. Bunların tüm sebebi biziz . Lütfen beni yanlış anlama seni uyarmak benim hakkım sende hakkını helal et. Aslında epey uzun nedenlerini açıkladığı bir mesajdı da aklıma bu kadarı geldi. Nasıl ağlamıştım o kadar kötü olmuştum ki anlatamam 🥲

Bisaniye Yahu edep nasıl ana rahminde başlıyor o kadar çocuk edebi edepsizligi nereden bilsin … Tut ki bildi diyelim hadi o konuyu attık bir kenara , çocuğun engelli olması falan ne alâka aman ya Rabbi sen koru , size hamile halinizde böyle bir mesaj atıp sizi nasıl korkutabilir 🥺 ben bile korktum şuan . Benim annemin teyze kızı çarşaflı çok dindar insanlar fakat oğlunun birisi sakat engelli , biri de uyusuturucu bağımlısı ve annesini dövüyor . Eminim ki hamileliğinde de çok sakinmistir kendini İstanbul fatih ’te oturuyorlar ayrıca orası full çarşaflı dindar insanlarla dolu … Rabbim imtihan vermek istediğine veriyor bunun edepsizlikle rahimi gösterip gostermemekle olduğunu sanmiyorum ben ya hiçbir hadiste veya Kur’an’da da okumadım . Yanlış biliyorsam da Allah sakinsin ama , diyecek birşey bulamıyorum ya …

taricat Bu kadın birde vatsapta kardeşim üni sınavına girerken dua istemek için durum paylaşmıştım bana mesaj atarak ben dua eder dua isterdim ama kardeşinin orada edepli hayalı okuyacağını bilemem bu günaha girmem demişti 😂 O son mesajı oldu sildim engelledim kurtuldum 😂😂

Bisaniye Ay yok artık 😳 onun bu yaptığı hiç hoş değil ya bu sevaptan günaha doğru yol almış gibi niye bunu yaziyorsun ki değil mi sanki bizzat ondan dua istemissin de 😂 en iyisini yapmışsın engellemekle 😂

Yavrukedi bu neydi şimdi ? Kendi kendine yazmış çizmiş ahkam kesip triplere girmişsin. Konuşma tarzını ve üslubunu hiç doğru bulmadım. Anlatım tarzı böyle cirkince mi olmalıydı gerçekten kadının kadına şiddeti tam senin burda yaptiginla başlıyor.