Bisaniye Polyannacilik peki benim bu postu açıp senin attığın şarkıyla uyuya kalmam 🥹 Eşim diyor ki bu şarkıylada uyumazsın aksjsj 😂😂
Deleted_1 Bisaniye onu da çok seviyorum gerçekten bazen ne dediğini bilmesen bile huzur veriyor ses müzik 🥰🌺
Kuzulkurt Deleted_1 Nasıl güzel ya 🤌☺️ Bunun pivok isimli şarkısı da çok güzel beni memleketime götürüyor hep 🥲
Deleted_1 Kuzulkurt ben bütün şarkılarını çok seviyorum CD olarak var arabada nereye gitsek açarım yol boyu dinlerim
Bisaniye Sutlukahve Sezen aksu, Yıldız tilbe iki farklı insan ama şarkılardaki anlam hep aynı değil mi 🙈😇
Manuka10en Bisaniye çünkü ikiside aynı adama aşıktı.. Yıldız sezenin sevgilisiyle birlikte oldu tek gecelik, sezen aldatıldı yani. Sonra şarkılar, türküler.. 😀😀
Nietzsche Bisaniye favori şarkım moduma göre değişir , ama kategori olarak paylaşamam burda .sonra gidip ünleniyor sevmiyorum 😂
Matruskaa Ay o kadar cok varkı hangısını yazsm bıelemedım 😁 Yıldız tılbe baş tacı zaten cok severım hakan altun arif susam falanda cok severım 😁 genelde yenı cıkan sarkıcıları pek sevemıyorum eskıler heo daha guzel
Bisaniye Cleopatra Bende keman çalarım. Kelimeler olmadan nasıl bu adam her hamlesinde benim ciğerlerimi yakıyor anlamıyorum 🥹
Sokaklambasi Bisaniye [ Benimki bu aralar bu. Haaaas*ktirbe kısmına klipteki amca gibi eşlik etmemek elde degil🤣