Bisaniye Haydi hepimiz birer şarkı paylaşalım dinleyip hüzünleneceğimiz ya da dinleyip keyifleneceğimiz. Müzik kütüphanemize belki bir şarkı daha ekleriz? 😇
Polyannacilik Bisaniye yaaa benimde lisede ki sevgilim den ayrildigimda dinlediğim şarkıydı 😂 demekki herkesin ayrılık şarkısı ama severim güzel şarkı
Bisaniye Polyannacilik peki benim bu postu açıp senin attığın şarkıyla uyuya kalmam 🥹 Eşim diyor ki bu şarkıylada uyumazsın aksjsj 😂😂
Kuzulkurt Deleted_1 Nasıl güzel ya 🤌☺️ Bunun pivok isimli şarkısı da çok güzel beni memleketime götürüyor hep 🥲
Deleted_1 Bisaniye onu da çok seviyorum gerçekten bazen ne dediğini bilmesen bile huzur veriyor ses müzik 🥰🌺
Deleted_1 Kuzulkurt ben bütün şarkılarını çok seviyorum CD olarak var arabada nereye gitsek açarım yol boyu dinlerim
Bisaniye Sutlukahve Sezen aksu, Yıldız tilbe iki farklı insan ama şarkılardaki anlam hep aynı değil mi 🙈😇
Manuka10en Bisaniye çünkü ikiside aynı adama aşıktı.. Yıldız sezenin sevgilisiyle birlikte oldu tek gecelik, sezen aldatıldı yani. Sonra şarkılar, türküler.. 😀😀