3oda1salonmide fotoğraflar sosyal medyada olduğuna göre normal şeylerdir diye düşünüyorum. Eşine gösterilmeyecek gibi değildir yani. Ben olsam eşime söylerdim tanıyıp etmediğim insan hiç uğraşmazdım bile her yerden engellerdim biter giderdi. Yani sosyal medyada olan herkesin gördüğü bir fotoğrafla tehdit eden biri ne kadar korkutucu olabilir😄

Polyannacilik çok haklısınız sabah ilk işim karakola gitmek oldu zaten şikayeti ettim tehdit içeren mesajları verdim çok şükür eşim biraz kızdı niye söylemedin bana çocuk musun kanıyorsun böylr şeylere diye ama yaptım şikayeti şükür

Mirinda çok haklısınız engelledim hesabı kapattım öncesinde de şikayet edip eşime anlattım birwz rahatladım ama tabi engellemeden önce evine geliyorum dediği için hala tam rahatlamış da değilim ama polis bile blöf yapıyo gibi dedi bakalım

3oda1salonmide Yahu namussuzluk mu yapmışsınız da bu tehditten korkuyorsunuz. Ne yapabilir en fazla, evinize geliyorum demiş kapıda gördüğünüz an polisi arayın mahalleyi ayağa kaldırın da yaptığından utanıp defolup gitsin. Eve girmeye cüret edeceğini mi sanıyorsunuz yüreği olsa sosyal medyadan yazmaz bizzat kapıya gelirdi. Zaten hiç bir şey yapmasa dahi evinize girmesi haneye teşebbüs suçudur direk hapis cezası vardır bunu göze alır mı? Eşinize bulaşmakla tehdit ediyormuş, eşinizin eli armut mu toplayacak üstelik namusu eşi konusunda alelade şereften yoksun birinin ağzına laf mı verecek.
      Bakın o adam baştan sona kadar suçlu, o resimleri yaymakla tehditi dahi suç. Ve siz baştan sona kadar suçsuzsunuz, o sebeple korkmanızı gerektirecek hiç bir şey yok. Emniyete gittiğinizde telefon tehditlerinde polis önce o şahısı arayıp bir korkutuyor. Tekrar devam ederse öyle müdahele ediyor. Yani sizi geçiştirmez kimse, hiç bir şey yapmasalar da bir uyarı verilir kişiye.
      Ne kadar ucuz bir sahtekarlık, “fotoğrafların elimde, eşine atmamı istemiyorsan birlikte olacaksın” demek. Bunu diyende zeka geriliği var herhalde. Zaten korkutmaya çalışmış, sizde korkarak onu istediğine ulaştırmayın.

Evli bir kadının evine gelmek bu kadar kolay mı? Ya biri sizinle oyun oynuyor yada bu da yeni bir kandırma dalaveresi. Siz uyandınız şikayet ettinizde umuyorum böylelerine düşmemiştir kimse.

zarifhanim kesinlikle Öylr ciddi anlamda korktum yalan yok Ama şikayet de yaptım geliyorum falan da dedi olacaklardan ben sorumlu değilim dedi ama bişey olacağını da sanmıyorum inşallah

Bisaniye inşşallah düşmemiştir insan başına gelimce ne yapacağını şaşırıyor ama inşallah uyan hayatını böyleleri için mahvede olmamıştır

3oda1salonmide eşinize söylesenize. Zarar vereceğini söylemiş de , eşinizin de eli armut toplamayacak herhalde. Korkmadığınızı belli edin. Zarar kim kime veriyor gel bakalım. Fotoğrafları da hemen bugün gönder eşime aileme sülaleme diyin. Ne kadar net olursanız o kadar geri adım atarlar. Ayrıca şikayet edicem siber suçlardan. Bu saatten sonra sen benim peşimi bıraksan ben senim peşini bırakmıycam diyin. Sinir oldum. Geçenlerde ablama da böyle bi mesaj gelmiş. Ona da söyledim yaz bunu diye. Yazdı ve numara bi anda kapandı. P**venkler.. 😡

3oda1salonmide ben olsam eşimden saklamazdım anlat olani biteni gidip şikayet edin hatta ben peşini dahi birakmazdım kimse kimseye boyle bisey yapmaya hakkı yok

3oda1salonmide yahu inanmayım böyle şeylere, geçen günde benim işyeri mailime bir mail gelmiş, güya bilgisayar kamerasından beni izlemişler girdiğim siteleri tespit etmişler, sonra beni kameraya almışlar mastürbasyon videolrım varmış 😆😆 verdikleri hesaba para atmazsam herkese göndereceklermiş. Yer miyim ben bu numaraları. Size bunları yzan da eminim çocuk, çünkü okdar küçük bir beyinle yapılmış tehditler ki, inanıyorsunuz sizde.

Emirin_annesi çok haklısınız azıcık ezik görünce istediklerini almak için herşeyi yapıyorlar gerçekten dediğinizi yapmak gerekiyormuş bunu anladım

Goat malesef ki öyle hakkı yok bende bu yüzden eşime anlatıp şikayet ettim

3oda1salonmide yarın bir gün beraber olmazsan gelir eşini öldürürüm diyene kabul edecekmissin gibi bir imaj ciziyorsun eğer tanımadığım adamın biri kalkıp normal bir resmimi paylasmakla tehdit ediyor olsa güler gecerim yani söylediğiniz şey çok sacma geldi yani sanki soylemediginiz birşey var gibi neyse beni ilgilendirmez de ne olursa olsun kocaniza söyleyin eğer gidip adamla beraber olursanız tehditlerin ardı arkası kesilmez daha büyük santajlarla gelir bu sefer hiç işin içinden çıkamazsın